Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuoleman vakavaa meteliä ja kesäjuhlia..

Nonnii nyt on nähty kesämeininkiä ja tullut osallistuttuakin kesään ainakn hikoilemalla litran toisensa perään.
Mutta mitä jäi käteen hotellilaskujen, palohälyytysten, ulos viskatun tv:n, ja parkkisakkojen jälkeen? Ainakin se että jokaisessa itseään kunnioittavassakylässä on jonkinlainen kesäfestivaali,
ja että melumittaajat ulottavat haroittavat kaapelinpäät yhä laajemmalle.
Toivottomaksi sanoisin heidän urakkaansa. Silläkin uhalla että jokaiseen KELAn konttoriin olisi männä jouluna asenettu melunmittausbyrokraatti, joka kainalot märkinä polkisi paikalle jos torilla tai ainoon raflan takapihalla sattuis joku olee soitto puuhissa. Eivät he ehdi kaikkialle sinne minne virkeä bisnesmieli keksii framin pystyttää, nii ja kaljateltan kans. Eiku kaks. Sillä se mikä piti olla lavantakainen huoltotila valjastetaan rahan tekoon. " Ku toi aurinkokin paistaa". Jollei ois paistanu ni 85% uusista kesäjuhlista vois pyyhkiä takalistonsa sekä aikatauluillaan että tulostavoitteillaaan. Sillä jos sataa ni kaikki on kurjaa jok.tap. nii et "Ei se teknikka niillä teltoilla mitään tee..."
....ai ni takas aiheeseen...Pahimmillaan tää "lainsuojattomien" desibelien metsästys oli tänä kesänä Tampereella jossa teltan liepeet pysyivät tiukasti kiinni vaikka lämpötila sisällä oli järjettömissä lukemissa, noin esiintymisen kannalta, saunomiseen vähän alakanttiin mut eipä hätää läväytetään valot kympille, edelleen jokainen teltan vetskari kiinni ku sen yhenki friidun byysissa ja voila`! Etteivät vaan nuo vallattomat desibelit pääse kaupungille mellastamaan....annaminunkaikkikestäää....nestehukan ja pyörtyillyn ohella 2000 hengen kimppa kylpemistä. Tämä vain pahenee vuosi vuodelta...kunnes tapahtuu joku todellinen onnettomuus oletettujen ongelmien ennalta ehkäisyn nimissä.
Onneksi tulee syksy ja talvi mennään siätiloihin ja taas saa luukuttaa sen kuin perse ja pää kestää.
Ei ole neuvottelu kyvyttömiä byrokraatteja vastassa vaan ihan tavallisia "puusilmä-järkkäreitä" mut niitten kanssa me kyllä klaarataan...aina on luvattu.

Samaan aikaan, kuuntelen radiosta uutisia:
Israel on suostunut tulitaukoon. Mutta vasta HUOMENNA!!
Miksi ei heti? Mitä todella merkityksellistä 24:ssä tunnissa saadaan aikaan (tuhottua) ?
Jota ei olisi jo tehty (tuhottu) ??? Reprtteri puhuu pelokkaana Tyyroksen kaupungista, jossa koirat syövät ruumiita, joita ei päästä keräämään pois, sen paremmin kuin auttamaan vielä elossa olevia.
-Huokaus-
Näen sieluni silmin kuvan; jossa pyhää raivoa kiehuva tavoitteessaan epäonnistunut
sodanjohto kylvää rakettia ja kranaattia ammusta, mitä tahansa. Sadantuhannen siviilin niskaan vielä vuorokauden. Jotka kaivautuvat koloihihnsa ja odottavat aamua...

Voisko noi kauhua ja pelosnsekaisia, epätoivoisia tekoja, piinkovissa -tyyliin "27 bajamajaa saa luvan riittää 10 000:lle" tapahtuma järkkäreissä aikaan saavat melunmittaajat, käydä kieltämässä, ilopidon, järkevän ohjelma suunittelun, reippaan rockin soiton( ja nyt käsi korvalla, voin sanoa että tappelemme aina ihan marginaalisista asioista. Ei mistään vakavasta ja sehän tästä naurettavaa tekeekin. Toiste lisää tästä'.)
ohella myös, noita Hizbollaheja ja Israelin lapsia.
Nimittäin sota, jos mikä, on meluisaa puuhaa.Sitä on ihan mahdotonta käydä alle 85db:n, edes hitaalla c painoptuksella, muualla ku neuvottelu pöydässä.

Kirjoitettu Sunday 13.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: