Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pets on fire

Jos hankkii Usasta lemmikkieläimen, onko elukan turkkiin liimattu tarra jossa kerrotaan, että eläin voi syttyä tuleen jos se valellaan bensalla ja päälle sytytetään tulitikku?

Myös mikrokuivatuista kissoista on ollut puhetta, ja siitä että kiehuva kahvi saattaa polttaa suun.

Voisi luulla että jopa amerikkalaiset käsittävät, että suihkulähteen vieressä oleva kyltti, jossa kielletään juomasta vettä, viittaa siihen että veden juominen on todennäköisesti terveydelle haitallista... Ja vaikkei siellä fysiikkaa pakollisena luetakaan, pitäisi tietää että sadan kilon painoinen sementtisäkki tekee erittäin kipeää pudotessaan varpaille. Tässä tapauksessa tuskin on hyödyllistä tietää se historian tunnilla jokaisen pikku-amerikaanin päähän taottu asia, eli kuinka kuuluu USA:n itsenäisyysjulistus.

USA on hieno maa, josta tulee kaikkea hienoa. Tosin nämä hienot asiat osoittautuvat usein Kiinassa tehdyiksi, mutta amerikkalaisella brändillä varustetuiksi.
Olisi kieltämättä hienoa, jos USA:ssa tiedettäisiin, missä Kiina sijaitsee, tai että on yleensäkään olemassa. Tokihan siellä kiinalainen ruoka maistuu, ja näin ollen amerikkalaiset kuvittelevat olevansa niin kulttuurillisia niin kulttuurillisia.

En minä oikeasti vihaa USAa tai amerikkalaisia, ne on vaan niin tyhmiä että on suomalaisena vaikea kuvitella kuuluvansa samaan lajiin.

Kirjoitettu Saturday 15.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: