Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kommentointi..

..on huisin kivaa! Siksi sitä teen aina kun siltä tuntuu, ja niin tekee toki moni muukin, omaksikin onneksenikin..kin.. (on tää suomenkieli vaan perhanan vaikeaa). Kiitos siis niistä kommenteista joita olen saanut ja toivon mukaan edelleen saan!

Itse olen vähentänyt roimasti arvosanan antamista viimeaikoina. Ysiä ja kymppiähän sitä tulee lätkittyä, kun ei oikein kasia puhumattakaan seiskasta kehtaa monesti läväyttää. Jotkut paheksuvat sitäkin että annetaan aina kymppi, oli taideteos sen arvoinen tai ei..? Mun mielestä sille tiellekään lähtemisessä ole mitään väärää, siinähän saa molemmat, sekä antaja että saaja hyvän mielen! E kai tämä mikserissä notkuminen mikään maailman vakavin asia saa olla.. %)

Entä olisiko siinä sitten ideaa että numeroiden sijaan käytettäisiinkin sanoja tyyliin: kiitettävä (9-10) hyvä (7,5-8,5) tyydyttävä (6-7) heikko (4-5,5).. ? No eipä tuo tilannetta mihinkään kai muuttais, sama asia eri paketissa vaan..
Itse taidan jatkaa niin, että pääsääntöisesti pysyttäydyn kommentoinnissa, mutta tarpeen vaatiessa ja halutessani painotan täysin subjektiivista mielipidettäni kympillä tai ysillä. Ja jos oikein haluan kriittiseksi heittäytyä, saatan nakata kehiin kahdeksikonkin.. heh, mites sitten suu pannaan !? ; )

Kirjoitettu Sunday 26.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: