Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

E-MU 1212m takuuhässäkkä

Olipa päivä 11.8.2006 kun kaverit tuli Helsingistä päin kattomaan Hannibalia ja Soppaa Henry´s Pubiin. Samaisena päivänä äänikortti sanoi itsensä irti. Ei pelittänyt ei niin vittu millään. Hermot meni. Meni hermot vielä vähän enemmän. Tuli sitten puheeksi E-MU:n tuen kanssa ongelman selvittyä, että miten olisi vaihtaa kortti takuuseen nojaten. Itselläni ei kuitenkaan ollut hajua miten pitkä takuu oli. Oletin sitä vuodeksi ja vaivuin jo epätoivoon..

No nehän pyyteli kaikki tiedot ja kuitit ostosta. Kuittia ei valitettavasti ollut tallella, joten otin yhteyttä Thomannin henkilökuntaan, josko heillä olisi kopiota ostokuitista tallella. Olin käymässä viikonlopun Kajaanissa, kun Thomann lähetti kuitin sähköpostissa. Ja tuon ollessa PDF -muodossa en voinut sitä itse selailla, kun koneessa ei Acrobat Readeria ollut. No lähetinpä sitten kuitenkin kuitin liitteenä E-MU:lle sitä itse tutkimatta. Tänään tuli paluuviesti, jossa todettiin, että kortti oli ostettu 12.8.2004. Takuuta oli E-MU:n puolesta varattu kortille pari vuotta. Paluuviesti luritteli seuraavat sulosävelet:

"I checked your receipt and the date of purchase was 12.08.2004 which
means your warranty expired in August 2006. Since you have contacted us
about the problem before your warranty expired we will replace the 0202M
card in this case."

Eli toisin sanoen päivän, kahden viivyttely asian suhteen olisi maksanut minulle sen verran, että vitutus olisi voitu havaita jo mailien päähän. Mutta ehei...

Kumpu on nyt one happy camper.

Kirjoitettu Monday 11.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: