Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uutisia

Jaahas. Taas ollaan lähempänä unelmaa, sillä Haven on raivannut tiensä tämän vuoden Ääni ja vimman kakkossijalle! :D Keikkahan oli Gloriassa, enkä oo koskaan saanu esiintymisestä ja yleisöstä niin paljon fiiliksiä ku sillon!! Näky lavalta oli niin uskomaton et tuskin koskaan unohdan sitä! Vaikka onhan noita isompiakin lavoja vielä valloittamatta.. ;)
On jotenkin uskomatonta ja ihanaa että tuntemattomatkin ihmiset tulevat kiittelemään ja kyselemään demoa, levy-yhtiöiden edustajien yhteydenotoista nyt puhumattakaan..! Kyllä mieltä kaivertaa niin perkeleesti, ettei me olla koskaan saatu aikaiseks nauhottaa sellasta kunnollista demoa jota vois ihmiset kuunnella.

Mut onneks ens viikon keskiviikkona me vihdoin päästään äänittämään demoa ihan ammattilaisen kanssa, siitä tulee aivan mahtavaa, tiiän sen jo etukäteen. En vaan malttais millään odottaa!!
Ja kaks päivää studioaikaa pitäis olla vielä sen lisäks tiedossa tuolta ÄjaV:n taholta.. Millonkohan se järjestetään..?

Kesälläkin pitäis alkaa ep:tä väsäämään, kun nyt ainakin yks taho on kiinnostunu sellasen meille tuottamaan. Vaik saa nyt nähdä mitä isommat yhtiöt sanoo kun saadaan se demo vihdoin lähetettyä niille ja katotaan vasta sitte kenen kanssa lähetään sitä levyä tekemään...;) Mut joka tapauksessa tulevaisuus näyttää kovin valoisalta :)

Kirjoitettu Thursday 03.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: