Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Stupid, remiksattuna

Huomasin tuossa jonkin aikaa sitten, että 2002 tänne Mikseriin lataamani biisi Stupid on biiseistäni suosituin. Kiitoksia kaikille ladanneille, toivottavasti piditte.

Stupid pääsee kohta listataivaaseen ja sen kunniaksi päätin tehdä kappaleesta uuden näkemyksen. Suurin syy remiksaukseen oli se, että alkuperäinen mp3 oli tallennusaikana käytössäni olleen tekniikan vuoksi heikko. Nyt paremmilla koneilla saan tuotetettua teknisesti paremman kuuloista ääntä (lue: ei niin paljon kohinaa taustalla).

Toinen syy oli halu kokeilla saanko biisistä enää mitään uutta irti... Onneksi sain. Biisin perusideat ja koukut on edelleen kasassa, mutta sain itsestäni uusia ajatuksia ulos. Uskalsin lisätä hieman uutta ja en pälännyt poistaa sellaisia raitoja, jotka eivät toimineet.

Biisin nimi on siis Stupid, eli Tyhmä. Aloin biisin tekemisen tuosta biisin alusta tulevasta alunperin bell-soundilla toteutetusta arpeggiosta, joka on aikanaan soitettu sekvensserille oikeassa tempossa sisään. Okei, onhan se kvantisoitu, mutta mun soittotaidoilla arpeggion hanskaaminen oli aika hankalaa... Melodian pystyi kuulemaan päässä, mutta sen soittaminen ulos kerta toisensa jälkeen oikein oli vaikeaa. Siinä vaiheessa tunsi itsensä aika tyhmäksi.

Stupid tulee ladattavaksi viimeisten tsekkausten jälkeen, toivottavasti lähipäivinä.

Kirjoitettu Sunday 12.06.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: