Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Minä, muut ja ympäröivä todellisuus

[(Virhe: - Blogilla ei ollut sisältöä) Tuo on muuten vielä hassumpi jos luet koko päiväkirjani, tai edes tämän tekstin]

Käsittelyssäni on otsikon mukaisesti: Minä, muut ja ympäröivä todellisuus suhteessa vitutukseen ja sen vitutuksen lievennysmuotoon Blues-öljy.

Karkeina alkusanoina: Joskus muut ovat vittumaisia, mikä aiheuttaa kohteen minä vittuuntumisen. Tällöin reagointi kohteeseen ympäröivä todellisuus muuttuu. Kaikki on vittumaista. Myös kohde minä.

Mutta: ympäröivään todellisuuten suhtautumista on helppo muutella. Hämärtämällä kohteen minä huomiointikyky saavutetaan paras lopputulos. Tähän päästään käyttämällä ns. Blues-öljyä joka rentouttaa lihakset ja mielen. (Ja tietyissä ihmisissä laukaisee ns. My Baby Left Me -reaktion johon kuuluu laulaminen ja kitaran soitto tietyn sointukierron ja kaavan mukaan). Kun ympäröivä todellisuus on hämärretty myös käsitys muista on kummallinen. Ympäröivä maailma täyttyy kauniista naisista ja oma ulkonäkö ja charmi paranee huomattavasti. Eli myös käsitys kohteesta minä muuttuu. Kaikki kolme käsittelyssä olevaa kohdetta muuttuu paremmaksi.

Blues-öljyn haittavaikutukset: jos blues-öljyn määrä elimistössä on liian alhainen tai korkea voi seurata ongelmia. Jos menee maksimin yli, käsitys katoaa. Jos taasen alitse minimiarvon niin käsitys itsestä ja ulkomaailmasta muuttuu. Maailmasta tulee taas vittumainen. Jotkut naiset kuitenkin pysyvät hyvännäköisinä. (Poikkeuksetta näihin hyvännäköisenä pysyviin naisiin ei kuulu se jonka vierestä heräät satunnaisessa paikassa ympäröivässä todellisuudessa). Aamulla vittumaisuus on hyvin usein huipussaan ja vitutus purkautuu suun kautta nesteenä joka sisältää edellispäivän ravintoa ja nautittua Blues-öljyä. Pään sisälle saattaa olla yön aikana ilmestynyt moottorisaha taikka jokin muu kovaa ääntä pitävä työkone.

Vitutus saavuttaa huippunsa yleensä edellisen illan kadotetun informaation takaisinsaamisessa. Minne rahat menivät taikka miksi peräaukko on kipeä? Näihin arvoituksiin saatavat vastaukset eivät tuota sitä nautintoa mitä mysteerien selvittäminen yleensä tuottaa. Poikkeuksia kuitenkin poikkeuksetta on. Jos se vieressä oleva muu on säilyttänyt ulkonäkönsä ja pyytää soittamaan uudestaan, lompakko löytyy sängyn alta ja peräsuoli on kipeä vain ulos tulleiden artikkeilien takia, niin vitutus saattaa olla mitätön. Tämä on kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä.

Lopputiivistys: Blues-öljyn nauttimisessa on todella kaksi puolta suhteessa kolmeen tutkintakohteeseeni. Se on kuin Janus, kaksikasvoinen jumala, toinen on vitutuksen naamaallistuma ja toinen ilon ja hilpeyden olemus. Tämä on suorassa yhteydessä maailmankaikkeuden dualistiseen luonteeseen. Aalto -hiukkasdualismi ei kuitenkaan koske böues-öljyä. Se on neutraali partikkeli joka toimii eräänlaisena katalysaattorina tutkinnassani.

Tämä tältä erää. Kiitos

Kirjoitettu Saturday 22.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: