Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

26.7 Qstock, Oulun Kuusisaari

17- SMG
18- Stam1na
19- PMMP
21- Kotiteollisuus
-

Hotellissa ehti mukavasti chillailla ja juoda muutamat ”päiväkahvit”. Tosin se ei ehkä ollu hyväksi, koska neiti ehti alueella jo kävellä rannekkeenvaihdon ohikin niin tyylikkäästi, että ois joko syytä mennä näöntarkastukseen tai vähentää ”päiväkahvittelua” jos haluaa olla skarppina xD. Hyvä siinä sit oli jonottaa väärässä jonossa ilman ranneketta. Olen niin pro! Ja Lapko jäi lopulta kokonaan näkemättä, hieman shame. Jonotus kesti. SMG tuli sit tsiigailtua. Varsin kivoja biisejä soittelivat. Uutukaisen levyn veisuja, joihin neiti ei ole kunnolla edes perehtynyt. Neiti diggaílee enemmän vanhemmasta tuotannosta ja onneks sitäkin kuultiin, kuten: Hölmö rakkaus,Minne katosi päivät, Ei mun oo hyvä olla yksin.. Encorella yleisön iloksi soittivat myös 100km Ouluun ja iki-ihanan Valmis biisin <3

Stam1naa piti totta kai tsekkailla hieman. Hyvät paikat olivat jo menneet, mut kaukaakin näki. Heviletit heilui, mutta ehkä vähemmän kuin yleensä. Ihan hienoa oli nähdä bändi taas isollakin lavalla. Uutukaiset veisut kuulostivat korvaan edelleen niin hyvältä. Muistipalapelit on sit niin mainio veisu. Ihan harmitti jättää Stam1na ja Likainen parketti ja alkaa etääntyä rantalavan luolta kohti päälavaa kärkkymään paikkaa lavan läheisyydestä. Olihan vuorossa kauan odotettu PMMP, jolle Stam1nan heviletit (Hyrden sanoin poikatytöt) jäivät nyt kakkoseksi (no klubikeikkaa odotellen)

PMMP aloitti kivasti Päiväkoti -veisulla. Settilista oli oikein kesäisen kiva, mutta aika "paha" oli, kun noi herkistelyveisut Joutsenet (jossa mimmit suloisesti istuskelivat lavan reunalla) ja Oo siellä jossain mun esitettiin peräkkäin. Ihan liian nyyhkis veisuja. Teki herkkää tai siis se lavalta tuleva savusumuhan vaan ärsytti mun kajaloituja silmiä *seliseli*.
Uusi biisi oli todellakin kirjaimellisesti valitusvirsi. Hieman virsimäistähän tuo laulantakin oli. Biisi alkoi varsin oivaltavalla lausahduksella, mutta en nyt sitä enää tietenkään muista x). Biisi kertoi mielestäni henkilöstä joka valittaa paljon, ainakin rakkauden puutetta?,jos oikein ymmärsin/kuulin joitain kohtia. Mira myös huudahti veisun aikana: "mitä v*ttua!". Neiti huomaa biiseistä aina kirosanat xD. Välispiikit oli taas omaa luokkaansa. Tyyliin: Mira aikoi sit ryhtyä eroottiseksi tanssijaksi (iltalehden juttuun viitaten) ja Paulasta oli erotiikka kuulemma kaukana. Ja ennen Taiteiliaa Mira tuntui harmittelevan sitä ettei yleisö kunnolla näe sitä ettei hän enää ole niin litteä :'D (kauniisti sanottuna, Mira tosin ilmaisi asian suoremmin). Hyvin mimmit jaksoivat lavalla riehua, vaikka Paulan mielestä heidän olisi syytä mennä lenkille tai jotain. Keikka päättyi tosiaan Pikkuveljeen, jota ennen Paula väitti heidän omia biisejään niin p*skoiksi et pitää soittaa jotain lainattua. Paula myös spiikkasi jotain et pitäisiköhän valomiehellekin kertoa et mikä biisi vedetään. Oikeesti tarviko muka? Oliko biisi muka niin spontaaniveto :'D. I don't think so.

Ihanan energinen keikka kieltämättä.Lavakoreografia oli taas niin loistavaa. PMMP:n keikoista jää kyllä käteen aina niin hyvä fiilis ..mitä nyt joku "ihana ihminen" talloi korkkarillaan neidin jalan päälle (niin AUTS), mistä tulikin sit mieleen kohta: "Kipu ehkä tarttui sun jalkaan jotenkin jäi kasvoihin kiinni..". Sitä ei kuitenkaan soitettu :/.

PMMP:n jälkeen YUP ei inspannut, joten neiti ehti hengailla alueella ja venailla Kotiteollisuutta.
Olipas kiva nähdä KT:kin piiiitkästä aikaa livenä. Jos PMMP oli päivän parasta antia, niin toiselle sijalle tuli ehdottomasti Kotiteollisuus. Niin mainio keikka et voitti kepeästi neidin näkemän viime vuoden festarikeikan. Hynynen ja kumppanit olivat hyvässä vedossa ja pitivät hauskaa lavalla niin yleisön kuin toistensa kustannuksella. Ja pakko sanoa et Hynysellä oli ne päivän parhaat välispiikit. Minä sydän hauska setä. Kuultiin ihan parhaita veisujakin, joista Iankaikkinen kolahti ehkä parhaiten tulkinnassa vaihteeksi, Hulluutta ja humalaa oli parhautta kuulla :D. Encorella kuultiin lyhyet ja vauhdikkaat ja ah_niin_kotiteollisuusmaiset coverveisut, kun aika alkoi loppua ja Hynynen spiikkas hauskasti: "kohta soittaa se nevö hööd" -bändi xD, siis Within Temptation hengitti jo niskaan.


Loppuilta: 45special (oliko muka muita vaihtoehtoja? No hevimesta ehkä..) Hyvä seura :). Tylsä baari, mutta hyvä palvelu. Yksi hauska baarimikkokin löytyi: kun menin baaritiskille ja totesin: ”Marianne”, niin baarimikko sen kuultuaan tarttui käteeni ja totesi: ”hauska tavata, minä olen..”. Haha. Tuli siis juotua vaihteeks Marianneja. Enkä edes eksyny Oulun yössä. Wuhuu.

Kirjoitettu Sunday 27.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: