Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

30.4 Uniklubi, Kalajoen Merisärkkä

Neiti sit päättikin lähteä juhlistamaan vappua pohjanmaan suunnalle. Töistäkin sai onneksi helposti vapaata tähän tarkoitukseen x). Kalajoelle ajeli reilussa parissa tunnissa (kiitos vappuliikenteen :p).

Kalajoen Merisärkkä areena oli neidille ihan uusi tuttavuus keikkapaikkana. Mielenkiintoinen paikka. Lava oli ihanan korkea ja leveä. Todella antoisan rockshown bändi taas loihti lavalla. Keikka alkoi klo 24:15 (neiti katsoi kelloa ihan liiaksi sen puolen tunnin ajan, jonka joutui venailemaan keikan alkua). Biisilista oli hieman muuttunut sitten neidin viimeisimmän keikkakokemuksen. Oli hieman outoa kun Kiveen ei tuttuun tyyliin enää aloittanutkaan settiä vaan biisi oli siirtynyt keikkasetin puoleenväliin. Biisilistasssa oli aika lailla taas tutut biisit (ei suurempia yllätyksiä), tyyliin vanhemmista biiseistä settiin olivat palanneet ehkä liiankin tutut Kiinni jään ja Kuivilla.
Jussi hyödynsi ihailtavasti suuren lavatilan (mukavaa äksöniä ja tulkintaa) ja encorella herra innostui jopa poistumaan lavalta yleisön sekaan laulelemaan. Teme totesi välispiikissään jotain tyyliin: "eihän me missään kirkossa täällä olla". Encorella saatiin nauttia paidattomasta Temestä ja Jussista. Nice. Tuntui et keikka oli ohitse ihan liian pian, se taisi osaksi johtua neidin vappufiiliksestäkin x).

Loppuilta: Siidereitä ja valkovenäläisiä tuli kumottua hyvää tahtia..No vappuahan juhlitaan vaan kerran vuodessa :D.
Yläbaarikin oli vallan mielenkiintoinen (lue: sokkeloinen). Palvelu pelasi, koska baaritiskejäkin oli ihailtavasti. Neiti päätyy taatusti Merisärkälle toistekin tsekkii jotain keikkaa, kun oli kuitenkin sen verran mukava keikkapaikka.

Viikonlopun ajokilometrejä kertyi sit 377km.

Kirjoitettu Thursday 01.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: