Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

31.5 Uniklubi, Vaalan Haukirock

Viikonloppu täynnä kivoja keikkoja ja neidillä oli ihan valintojen vaikeutta..tyyliin myGrainia, Kotiteollisuutta, Dingoa ja Antony Parviaistakin olisi ollut tarjolla, mutta neiti päätyi sit kumminkin Uniklubiin x). Miksikö? a) neiti on keikkakoukussa, b) keikka oli niin lähellä ja c) kesän eka telttakeikka oli koettava jo toukokuussa :D.

Vaalaan neiti tosiaan ajeli sit alle tunnissa ja löysi keikkapaikan aika sattumalta (bravo!). Teltta oli olettua pienempi. Neiti saapui sopivasti paikalle about 20minsaa ennen keikkaa tsekkaamaan ah_niin_ihanaa roudausta. Työntekoa on aina niin kiva katsella :'D. Itikat häiritsivät pienesti siinä ohessa neitiä.

Keikkalava näytti aluksi kauheen pieneltä, mutta kyllähän bändi siihen sopi. Keikka alkoi about 22:15. Neiti ei ollut tunnistaa lavalle nousevaa Jussia. Johtuikohan se sitten Jussin meikittömästä lookista vai hiuksista..mene ja tiedä.

Setin aloitti Kiinni jään. Biisi, josta neiti joskus niiiiin piti. Biisilista olisi ollut ihan miellyttävä, jos R&P ja Kylmää olisivat jääneet soittamatta :p. Veisut Älä jää, Kiveen, Varjot, Myrkky, Vnus, KMMA, Varjoon juuttunut ja encoren Hetki hiljaisuutta toimivat <3. Sen sijaan neiti ei enää suuremmin saa mitään kicksejä Luotisade ja Huomenna biiseistäkään. Mutta toisaalta pitäähän setissä olla niitä hitaampiakin veisuja. Valot oli kerrankin mitä parhaimmat. Neidin teki mieli jo taputtaa senkin vuoksi että ne valolevyt olivat viimeinkin poissa. Jee! Yksinkertaiset valot toimivat paremmin kuin hyvin. Neiti sai huonolla kamerallaan muutaman täydellisen kuvankin tyyliin: Teemu ja vihreä tausta, Teemu ja punainen tausta, Teemu ja sininen tausta, Teemu ja pimeä hetki :''D. Haha. Keikalla kuultiin vähän välispiikkejä, mutta mitä sitä turhia mikkiin jaarittelemaankaan. Bändi iloitsi ainakin kesän ekasta festarikeikastaan :D. Tosiaan se encorekin saatiin (biiseinä Hetki hiljaisuutta ja Huomenna). Neiti ehti ennen encorea arvuutella et mitkähän biisit vielä kuultaisiin ja uteli asiaa keikkaseuraltaan. No keikkaseura infosi neidille että biisilistahan on tuossa lavalla. No niinhän se olikin, mutta ei neiti vaan sitä nähnyt lukea kuten muut :O.

Keikka oli kyllä hyvä avaus kesälle :).
Neiti oli keikan jälkeen varsin onnellinen siitä, että oli valinnut tämän mukavan ulkoilmatapahtuman eikä ollut missään baarissa rappioitumassa.

Auto vei neidin turvallisesti kotiin. Kesäyössä on mukava ajella. Ainoastaan pomppiva rusakko häiritsi hieman neidin kaahailua tiellä..

Minnehän keikalle neiti seuraavaksi suuntaisi..

Kirjoitettu Sunday 01.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: