Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

4.7 Egotrippi, Kuopion Henry's

Neidin eka egotripin keikka! Ja yli kuukauden baariton putki katkesi :o. Kesäkuun kiltteily otetaan takaisin nyt heinäkuussa. Heinäkuussa ollaan tuhmia :'D

Piti sit raahautua baariin ennätysajoissa vaikka keikkakin alkoi vasta klo 23:30. Neiti oli baarissa jo kymmeneltä. Normia. No saipahan ainakin hyvän paikan. Keikka tuli tsekkailtua korkeuksista taka-alalta. Näkymät olivat hyvät. Mitä nyt toinen laulusolisteista jäi osaksi pylvään taakse :'D. Knipin uusi look oli aika hot. Hiukset <3. Egoilla oli ihan hienot valotkin, tyyliin violettia ja vihreetä. Ihan harmitti ettei ollu kameraa taaskaan messissä. Kuultiin tuttuja veisuja (voi kun muistaiskin mitä kaikkea kuultiinkaan..) sekä muutama ihastuttava uusi biisikin, kuten Hyvästi naiset. Niin ja Rin-tin-tin coverinkaan kuulemiselta emme myöskään välttyneet. Saatiin kolmen biisin encorekin. Kelpo show. Joskus hyvä fiilistellä hieman rauhallisempaakin musaa.

Loppuilta: Tuttuja näkyi paljon. Viinijuhlilta jengi jopa löysi henkkaan. Ilta meni hengaillen ja valomerkille oltiin uskollisia.
Join rahani :p ja känniavauduin taas ihan liiaksi, mutta oli hauskaa. Hyvä seura, parempi mieli.

Ja taas meni aamuun.

Kirjoitettu Saturday 05.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: