Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

29.11.08 CMX, Kuopion Työnkulma

Pitkästä aikaa kiinnostava keikka, joten neiti löysi itsensä sit Työnkulmalta. Neidillä ei ollu suuremmin käsitystä keikan alkamisajankohdasta, joten neiti sit saapui kympiksi mestoille ja sai 'kivasti' venailla sen reilun tunnin keikan alkamista. No mikäs siinä oli keikkaa venailla Lauri Tähkän soidessa taustalla. Ja baarin puolella ehti lisätä sitä humalaakin. Neitiä huvitti, kun baarimikko väitti et neidin haluama kuiva siideri on loppu ja niitä kuivia siidereitä tasan oli neidin edessä olevassa kylmäkaapissa. Neidin piti huomauttaa asiasta! Ja neiti sit sai baarimikon pahoittelut ja sen kuivan omppusiiderinsä<3. Vaikeuksista voittoon x).

Keikka starttasi kello 23:15, ihan niinkuin aina x)..
Neiti odotti kuulevansa keikan aikana ainakin sen Minun sydämeni on särkynyt -veisun ja sehän soitettiin :). Neiti sai keikkaseuraa tyypistä, joka lähenteli neitiä liiaksi kaikkien hempeiden biisien aikana. Se ehkä hieman häiritsi neidin keikkaelämystä :p. Näpit irti! Biisilista koostui hiteistä, mutta myös neidille tuntemattomimmista kappaleista.

Työnkulma vallan yllätti neidin, sillä tällä kertaa baaritilaa oli kuin olikin jatkettu salin puolelle eli neiti sai tsekkailla keikkansa tuoppi kädessä, mikä oli tosi nice. Ihmiset olivat löytäneet sinne k-16 puolellekin pogoilee keikkaa (neiti itsehän ei sinne löytänyt, mutta onneks kauempaakin näki). Työnkulman sali oli vaihteeksi ihanan täynnä jengiä. CMX oli saanu ihmiset liikkeelle.

Lavan valaistus oli vaihteeksi ah_niin_tylsä. Neiti vallan pettyi, koska Työnkulman valot ovat aina olleet niin näyttävät. Nyt ne oli lähinnä tylsät ja sekavat. Bändin nettisivut tosin olivatkin antaneet infoa, et kehissä oli ne neidin suuresti inhoamat valolevyt, mutta silti...Punainen valaistus oli tietenkin tunnelmallinen (ja se aurinko whatever oli hieno), mutta itse kokonaisuus ei vaan toiminut neidille. Valolevyt argh!! Valaistuksen puolesta keikka ei siis mitenkään päätynyt edes neidin top femmaan.

Keikka kesti odotetusti sen puoltoista tuntia. Bändi ihme kyllä otti yleisönsä rauhallisella/vaisulla esiintymisellään ja solisti jopa heitti pari mukavaa välispiikki (kuulemma spiikkaili tavallista enemmän). Lopuksi saatiin kolmen biisin encorekin, jonka Yrjänä aloitti akustisella osuudellaan tunnelmoimalla lavalla yksin.

Keikan jlkn neiti vallan riensi sit narikalle x)

Loppuilta:
Henkasta löytyi ihan jonkun verran tuttujakin, mutta kaikki eivät kuitenkaan jaksaneet hengata valomerkkiin asti neidin kaa :/. Ja haa, neiti sai baarimikoilta kaksi kutsua odotettuun pikkujouluunkin :). Illan aikana tuli kumottua muutama tuoppi ihan liikaa :p. Kännipussailua, halailua ja hervotonta läppää. Normi-ilta, jonka seurauksena on aina se mieletön hedari. Nyt sitä voi taas olla jonkin aikaa poissa turmiollisesta yöelämästä.

Kirjoitettu Sunday 30.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: