Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

5.12 myGrain ja Manufacturer's Pride@JKL

Mygrain, The Saviours, Manufacturer's Pride @ Lutakko , Jyväskylä

Neiti oli ostanut jo ennakon keikalle, mutta selvisi et sitä ei ois välttämättä edes tarvinnut, koska tapahtuma ei mennyt loppuunmyydyksi. Missä ihmiset oli? Neiti saapui paikalle ysiksi, koska luuli et keikka alkaisi ysiltä. No se alkoikin vasta kympiltä. Neiti ehti tunnin tylsistellä suhteellisen vähäisen väen ympäröimänä. Kerrankin baaritiskille ei ollut jonoa :D! Neiti on niin tottunut näkemään Lutakon vain loppuunmyytynä x).

Kun keikka alkoi, niin neitiä snadisti kyllä pelotti olla jalkeilla, mutta onneksi Lutakon valot olivat ihanan kesyt/hämyisät ja olihan neidillä nyt mukavammat kengätkin jalassa :'D. MyGrain eli neidin yksi lempibändeistä aloitti. MyGrain veti aivan loistavan keikan, vaikka laulaja kertoi myöhemmin olevansa vielä kipeenäkin x). Sitä ei kyllä huomannut laulussa. Tommy vetää vaan aina niin hyvin! Keikan alussa jo kuultiin neidin lemppariveisut eli Translucent Dreams ja Shed The Second Skin. Tai siis neitihän rakastaa koko uusinta levyä x). Kuultiin ihan uusi veisukin, jota bändi oli jo treeneissä soitellu. Biisillä ei ollut vielä edes nimeä (neiti kyllä sai myöhemmin kuulla biisin alustavan nimen, mutta ehti tietenkin jo unohtaa sen.) Neiti diggaili keikasta. Oli niin siistiä nähdä bändi taas pitkästä aikaa livenä. Bändi sit kuulostaa aina vaan paremmalta. Uusi bändiläinen istui kans ihan jotenkin bändiin. Olihan kuitenkin kyse vain toisesta kitaristista eli neitihän ei niin huomioi näitä ns. kakkoskitaristeja xD. Nuorisopuolella moshattiin ihan kunnolla bändille ja k-18 puolella fiilisteltiin hillitymmin sen tuopin kanssa, kuten neitikin x). Keikka oli kyllä ihan liian pian ohi. Ei saatu edes encorea.

Sit oli vuorossa Circus mundus absurduksen Lassin & Jussin eli The Savioursin hauska jouluinen kuvaelma. Joulupukki ja pupu tekivät kauhistuttavia juttuja, kuten niittailivat itseään ja lävistivät piikkejä ihonsa/huuliensa läpi jne. Olipa luvassa tulennielemistä ja kipinöitäkin joulumusan ja Kätilöiden osuvan Kärsi biisin soidessa taustalla.

Illan pääbändi oli Manufacturer’s pride, jonka musaan neiti ei ollut ollenkaan perehtynyt. Bändi oli kuulemma levyjulkkarikeikallaan, vaikka se levy julkaistaisiin vasta ensi vuonna xD. Neiti jaksoi pogoilla vielä tämänkin bändin, vaikka musa ei niin kolahtanut. Uutta näkökulmaa keikkaan neiti haki pogoilemalla vaihteeksi teinien puolelta, josta näköetäisyys lavalle oli ainakin suorempi.

Loppuilta: Lutakossa tuli valomerkki odotetusti puol kahdelta. Neiti oli ehtinyt jo kumota mukavasti edullisia lonkeroita. Neiti ajatteli jo ihan snadisti menevänsä vaan suoraan hotelliinsa nukkuu (yritys hyvä kymppi!), mutta päätti sittenkin tsekata vielä Infernon.Neiti etuili Infernon jonossa xD. Infernossa oli kallista viinaa, mutta hyvä meininki. Neiti diggasi baarista. Neiti sai kuulla käyttävänsä liiaksi hienoja sivistyssanoja kännissä xD (what?). Tuttujakin näkyi. Ilta vallan venyi. Lopputulos: Neiti ehti nukkua pari tuntia ennen kuin kiiruhti taas aamujunaansa x). Jyväskylä rokkaa!

Kirjoitettu Sunday 07.12.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: