Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

18.12 Raskasta Joulua, Puijonsarvi

18.12 Raskasta Joulua (Marco Hietala, Ari Koivunen ja Ilja Jalkanen) @Puijonsarvi night

Neiti lähti sit viikolla baariin etsimään sitä kadoksissa olevaa joulufiilistään Raskasta Joulua keikalta Puikkarista. Siitä olikin taas aikaa kun neiti oli käynyt Puikkarissa keikalla O.o. Neiti saapui baariin sopivasti kymmeneksi eikä mitään jonoakaan ollut enää ovella. Puikkari oli taas kokenut hieman uudistuksia. Keikka alkoi puoli yhdentoista maissa ja neiti sai huomata, et keikkaa pystyi katsomaan vaikka mistä kulmasta *liioittelu kunniaan*, kun seinälle oli laitettu hienoja screenejä ja peilejä. Neiti tsekkaili keikkaa kuitenkin ihan lähietäisyydeltä. Marco Hietala aloitti shown ja Ari Koivunen jatkoi. Ari kertoi olevansa kipeänä ja sai heti jotain tabujakin yleisöstä. Ari aloitti vetämällä Heinillä härkien veisun. Neitiä veto ei kyllä vakuuttanut, ja neiti toivoikin snadisti, et Ari ois jääny kokonaan kotiinsa sairastamaan ja herran tilalla olisi ollut joku parempi tuuraaja. Sit oli vuorossa Kiuaksen Ilja Jalkanen, joka viihdytti yleisöä kerralla ihan kolmen veisun verran. Tunnelmallisten ja rauhallisten joululaulujen (Sydämeeni Joulun teen <3) ohella myös nopea Nisse-polkka sujui Iljalta.Lisäksi herran lavakarisma on vaan niin paras ja ne välispiikit! Neiti tosin oli huomaavinaan et herralla oli kuitenkin se lunttilappu mukana Nisse-polkassa x). Nisse-polkan jälkeen Ari pääsi infoamaan yleisöä tai naisia siitä, että Iljalla on Suomen nopein kieli :’D. Keikan aikana neiti ei voinut olla ihailematta kosketinsoittajaa, joka vei kyllä bändistä pisteet himaan. Jotain showsta kuitenkin puuttui, neidin mielestä ainakin Antonya olisi kaivattu!
Encorekin saatiin ja jokainen artisti veti vielä yhden veisun. Tyyliin Marco aloitti Varpunen jouluaamuna veisullaan (biisi joka oli sopivan plaah eli neiti saattoi käväistä baaritiskillä), sit oli Iljan ja Arin vuoro. Neiti ei enää edes muista illan viimeisiäkään veisuja x). Nimimerkillä joululaulut muistissa.

Loppuilta: Puikkarin edulliset juomat olivat niiiiin neidin mieleen. Valkovenäläiset<3. Tuttuja näkyi enää snadisti, koska ihmiset jonottivat lähinnä keikan jlkn sinne narikalle. Loppuillasta neiti ehti hengailla kavereidensa kanssa karaokepuolellakin (yksin neiti ei olisi sinne koskaan eksynyt!). Tanssiminen jäi väliin, koska screenit oli siirretty kuvaamaan tanssilattiaa :p. Tällä kertaa ei edes mennyt valomerkkiin. Tunnollisesti neiti lähti muiden mukana veks valmistautumaan seuraavaan työpäivään edes niillä vähillä yöunillaan x).

Kirjoitettu Sunday 21.12.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: