Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

1.4.07 Verjnuarmu, Deathchain, Ajattara..

1.4.07 Henry's tarjosi heviä: Verjnuarmu, Deathchain, Ajattara, Turmion kätilöt.

Lähdin iskemään keikalta hevilettiä.. No vitsi vitsi. Pääsin hevitaivaaseen<3

Onneksi olin hankkinut ennakon (kerrankin!), koska paikka oli tupaten täynnä sunnuntaina. Meininki hyvä. Ystäväni päästivät minut taas yksin nauttimaan hevistä. Täytyy sanoa, että illan bänditarjonnasta kiinnosti eniten tietenkin Kätilöt.

Verjnuarmu aloitti yleisön lämmittelyn ja savohevihän upposi tietenkin yleisöön. Mun toinen Verjnuarmujen keikka ja viimeksi laulaja vallan hypnotisoi mut laulullaan. Nyt olin kenties liian kaukana lavasta, joten en päässyt ihan samoihin fiiliksiin.

Deathchain oli mielenkiintoista nähdä viimeinkin livenä (pitäähän kaikista mahdollisista paikallisistakin bändeistä olla perillä). Heviletit heilui ja olivat tietenkin ilo silmilleni ;>. Musiikista.. no jaa..Ehkä tarvin toisen livekeikan vielä, et voisin paremmin arvostella :D.

Ajattara..tunnustan, että en ollut perehtynyt hirveesti musiikkiin.Tuollainen dark metal synkistely ei ehkä ole niin mun juttu, ei vaikka kuinka ne soittajat vetää ilman paitaa lavalla xD. Ehkä Ajattara:n aikana muutenkin säälin jo jalkaparkojani (ei enää korkkareita keikoille, jossa seisomista putkeen on tiedossa ihan liiaksi!) ja venailin Kätilöitä.

No Kätilöiden vuoro tuli. Olipas mukava nähdä herrat taas kaikessa komeudessaan lavalla :D. Jotenkin show oli kuitenkin ehkä hieman laimeampi verrattuna joulukuun vetoihin tai sit mun fiilis oli jo jossain muualla...Mutta kyllähän Kätilöiden show säväyttää aina ja encorella kipinöi tutusti :). Olen ehkä hieman keikkakoukussa bändin suhteen.

Loppuilta: Klo: 1:30 "Vois jo lähtee menee"
"Haa, söpö heviletti!"
Ja valkovenäläiset ja breezerit maistuivat taas niin..
Klo: 3:20 narikka. *hyvä minä!*

Sanoisinko erittäin kiva ilta, sunnuntai-illaksi. Kerrankin sai morkkistella maanantaina.

Kirjoitettu Tuesday 03.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: