Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

6.1.06 The 69 Eyes, Kuopion Työnkulma

Tuli sit vuoden eka The 69 Eyesinkin keikka nähtyä :D. Wuhuu.

Lämppärinä oli Naked, ja harmiksemme kaverin kaa missattiin Naked tai siis ehdimme kuulla vain kaksi biisiä heiltä :/. Mutta hyvältä ainakin herrat näyttivät lavalla ;).

The 69 Eyesia katseltiin kamun mielestä ihan liian kaukaa x). Mutta minkäs teet kun bändi vetää sitä porukkaa keikalle niin älynä. No me nähtiin sentään kokonaisuus. Kamu taisi tosin kaivata sitä parempaa kontaktia Jyrkiin ;).

Tykkäilin keikasta. Olen aina pitänyt The 69 Eyesia hieman tylsänä livebändinä, mutta pitäneekin nyt alkaa perua hieman edes sanomisia. Jyrkyn välispiikitkin oli ihan hauskoja tyyliin: "Kaikki hyvät biisit kertovat tuhmista tytöistä (Christina Death)" Ja se Jyrkin nauru oli jotain niin karmivaa :D. Jussi soitteli rumpuja tuttuun jussityyliinsä eli myös seisaaltaan. Silmäilin vaihteeksi myös basistin ja kitaristien rokkailua, ja hekin olivat lavalla tavallista liikkuvampia, iloa silmälle. Kuultiin harvinaislaatuisesti myös 3 biisin encorekin. Olin silleen et: "Ei oo totta, bändi tulee takaisin lavalle :O".

Kirjoitettu Tuesday 10.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: