Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

26.2.08 Dingo, Kuopion Puijonsarvi night

Hahaa, neiti EI ois ehkä about 10 vuotta sitten uskonut, että päätyisi vielä joskus Dingon keikalle (tai että bändi olisi vielä pystyssä). Neiti "uskalsi" peräti parille tuttavalleen infota menevänsä Dingoa kuulemaan. Ihmisiä huvitti :o. Neiti yritettiin saada muuttamaan mielensä, mutta siinä ei tietenkään onnistuttu. Ja hyvä niin.

Neiti löysi siis itsensä Puikkarin pienestä jonosta jo ennen yhtätoista. Neiti muisti käyneensä Puikkarissa viimeksi joskus vuosi sitten. Puikkarin remppa oli muokannut baaria vain vähän. Yks baaritiski oli tullut lisää, mikä tietenkin helpotti humaltumista huomattavasti :'D. Neiti sai tylsistellä baarissa tunnin (lue: tekstailla kaverille toiseen baariin "mikä meininki?") ennen keikan alkua.

Dingo nousi lavalle siinä kahdentoista aikoihin. Ja neitihän pogoili keikkaa vasemmalta puolelta etualalta (näkymät hyvät :D) eli tietenkin kitaristin puolelta. Vaikka Puikkari oli aika täynnä haalarijengiä, niin mtn suurempia känni-idiootteja ei onneksi ollut yleisössä häiritsemässä neidin keskittymistä keikkaan. Ilokseen neiti sai huomata et bändissä oli ah_niin_nuorekas kosketinsoittaja, joka piti yllä hyvää showta. Kosketinsoittaja ehti hyvin flirttailla yleisölle soittamisen ohessa :D. Melkeinpä herra vei siis neidin huomion pois rumpalista, jonka rumputaiteilusta neiti niin diggaa. Viihdyttävin rumputaitelija minkä neiti tietää, ja näköjään viihdyttävä bändistä riippumatta. Taitolaji.

"Sinä ja minä liikennevaloissa, sinä ja minä slummitaloissa, sinä ja minä aamukasteessa.." Neiti on sit aina pitänyt Dingon lyriikoista :D, vaikka nimeltähän neiti tietää bändin biisejä ehkä vain jotain viisi :'D. Sinä ja Minä, Levoton tuhkimo, Perjantai, Autiotalo ja Nahkatakkinen tyttö ovat ainakin ne ekana neidin mieleen muistuvat biisit Dingolta. Ja niitähän kuultiin tietysti keikallakin. Soitettiinhan keikalla myös biisejä, joita neiti ei juurikaan tiennyt, mutta mitäs pienistä. Keikalla saatiin kuulla ihan uuttakin matskua, kun bändi soitti Skorpioninaisen. Neiti jäi heti pähkäilemään olisiko biisissä jokin astrologinen näkökulma :D. Bändi ilahdutti meitä soitollaan about tunnin verran. Saatiin kaivattu encorekin, jonka aikana mikin taakse saatiin kosketinsoittaja ja rumpalikin.

Biisilista:
Lähetyssaarnaaja
Kirjoitan
Sinä ja minä
Juhannustanssit
Skorpioninainen
Perjantai
Kulkuri ja kaunotar
Jokainen aamu
Kaikki kaunis
Musta leski
Rio Ohoi
Nahkatakkinen tyttö
Levoton tuhkimo
...
Hämähäkkimies
Autiotalo

Neidistä on hienoa, et neiti voi nyt sanoa olleensa Dingon keikalla. Legendaarista, vaikka bändin kokoonpano onkin osaksi jo vaihtunut/nuorentunut.

Loppuilta: Halpa siideri kävi kaupaksi. Tanssilattia oli täynnä väkeä. Neiti kuitenkin jätti suosiolla jammailut tällä kertaa väliin. Baarin vaihtaminen houkutti pienesti, mutta lopulta sekin sit jäi tekemättä, kiitos seuran :). Ja btw neiti joi taas tietenkin vain kohtuudella. Kerrankin hyvät/mukavat kännit Puikkarista :D Eihän se ilta Puikkarissa nyt niin kamala ollut..voishan tuolla käydä joskus toistekin tänä vuonna vielä.. Let's see.

Kirjoitettu Wednesday 27.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: