Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

24.5.07 Pronssinen pokaali, Kuopion Henry's

Hain innolla jo päivällä ennakon keikalle. No illalla selvisi,et ei sitä ennakkoa ois edes välttämättä tarvinnu, koska paikka ei menny loppuunmyydyksi.

Teoriaa miehistä ja punaviiniä. Ihan liikaa punaviiniä (hupsis).

Niin mitä tarvii sanoa itse keikasta? Tuo 90-luvun legendaarinen lappeenrantalainen kokoonpano oli ihan mahtavaa nähdä livenä :). Ja mun kaksi suosikkiäijää Annala ja Hynynen kitaroimassa samalla lavalla, ai jai mitä harvinaista herkkua. Unohtamatta tietenkään tuota rumputaitelija Sinkkosta, tässä yhteydessä myös tynnyrinhakkaajaa :D. Hieno show, hauskoja välispiikkejä (Hynysen ja Annalan tuntien). Jopa Hongistokin käväisi lavalla :D. Keikan päätti Hynysen ja Annalan rummuttamiskilpa, tyyliin kumpi rummuttaa paremmin :D. Mielestäni Annalalta onnistui tuo rumputaiteilu hivenen paremmin. Yli tunnin loistavan shown saimme kokea.

Loppuilta:
"Käyn vaan parilla".. niinpä niin. Ilta venyi ja venyi..
Olipa muuten hienoa saada puristaa Sinkkosen ja Annalan kättä. Hyvä ettei jalat pettänyt alta. Mun idolit, upeita tyyppejä! Harmi, et Hynynen oli jo liian kännissä kommunikoimaan xD, mut ainakaan herra ei nyt näyttänyt niin pelottavalta kuin yleensä. Hih ja heh.

Poimintoja illasta:
"Miks me tavataan aina kännissä?"
"Vitsi, et sun kaa on aina niin mukava jutella"
"Me ei olla koskaan juteltu"


Oli mukava nähdä taas tuttujakin. Pusuttelukin on aina kivaa.
Join vähän liikaa, känniavauduin ihan liikaa, tein vähän liikaa tuttavuutta wc-pöntön kaa...

...
Näitä "kuolemapäiviä" alias hirveitä darrapäiviä on vaan onneks vain pari kertaa vuodessa. Hyviä muistutuksia siitä, että alkoholia kannattaa nauttia kohtuudella. Joku raja. Mä en jaksa, darrakuolemapäivät on kamalia! Ja tämä teksti olkoon muistutuksena minulle siitä, et mietin seuraavan kerran miten paljon juon!

Kirjoitettu Friday 25.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: