Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

19.7 Agnes ja Panu, Kuopion Henry's

Duunipäivä vaati veronsa, mutta toisaalta työnteko ja helle tekee neidin janoiseksi, joten Henkka oli todellakin niin luonnollinen valinta ja olihan lauantai..Neiti oli baarissa jo ysin jälkeen ja ehti kumota sen pari jo ennen keikkaa x).

Gary oli sit estynyt saapumasta paikalle. Olihan NGT hälytetty Rukalle. Garyä kitarassa paikkaili kuitenkin mitä loistavammin Agnesista tuttu Panu. Basistit on sit niin hot :D<3.

Agnes lauleli meille coverbiisejä, mutta esitti myös ekan singlebiisinsäkin I Thought We Were Lovers. Mitäs coverveisuja me kuultiinkaan.. vanhoja hyviä veisuja..Mieleen jäi ainakin HIMin Join me ja Bryan Adamsin Summer Of '69! Agnes ois halunnut laulaa meille jotain uusia veisujaankin :o, mutta jätti sen kuitenkin tekemättä.
Agnes tarinoi biisien välissä aina kaikkee ihanaa :). Tuli huomattua et Agnes on erittäin sympaattinen ihminen, jolla on ihan mielettömän hieno lauluääni. Keikka oli oikein antoisaa kuultavaa. Agnes kiusoitteli hauskasti illan kitaristiaankin tyyliin: "Kyllä huomaa että basisti on kitarassa" :''D. Encorekin saatiin.

Keikan jlkn tuli ehdottomasti sellanen fiilis et Agnes pitää kyllä nähdä ihan koko bändin kokoonpanollakin vielä joskus.

Loppuilta: Hetkellinen baarinvaihdos, mutta piti sit kuitenkin palata Henkkaan olemaan uskollinen valomerkille. Lempibaarimikkonikin oli vipaa päivää duunissa. Voi nyyhkis :'/. Kuka mua sit palvelee yhtä hyvin? En ala.

Kirjoitettu Sunday 20.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: