Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

8.5.07 Sister Flo, Kuopion Henry's

Voisinpa sanoa, et menin pelkästään bändin takia baariin...kerrankin lähinnä v'tutuksen ja viinan takia siis keikalle. Tai no kyllähän tämä Samae Koskisen projekti pikkasen myös kiinnosti. Livemusan takiahan mä baarissa käyn :). Sister Flo:n musasta oli silleen käsitys MySpacen kautta. Liian huono käsitys silti. Inhottaa mennä keikalle, jos ei ole biisit hallussa. Ihan kuunneltavaa musaa silti. Fiilistelin, ja haa; kerrankin muuten erotin kitaristin ja basistin. Mä alan viimein oppia :D. Itseasiassa tsekkailin lähinnä basistin soittoa. Laulaja tulkitsi biisit herra Wirtasen tyyliin eli silmät kiinni. Pipopäinen rumpalikin oli ihanasti messissä. Kitaristia en paikaltani juurikaan nähnyt.

Välispiikit oli..hhmm, vähäisiä ja tavallisia. Kuultiin mm. et bändi oli ekaa kertaa keikalla Kuopiossa. Itse asiassa mun oli hirmu vaikee keskittyä keikkaan, kun mun edessä oli silleen mielettömän hottis tyyppi, ja mä en saanu katsettani irti sen täydellisestä takaprofiilista (lue: perseestä). Joskus näinkin x). Saatiin muuuten encorekin (ollaanhan kohteliasta kansaa). Varsin mukava tiistainen keikkailta siis oli. Musiikkia korvilleni<3.

Loppuilta:
I need a drink! V*tutusketutukseen auttaa aina alkoholi. Yeah right. Baarimikolla oli taas h*lvetin hauskaa kustannuksellani. Tyyliin minä: "se punainen juoma". Baarimikko: "nimi on sit vesimeloni". Minä: "no kiva tietää".

Artikulaationi/muistini pelaa joskus sit niin ihailtavasti ja muilla on hauskaa. Ja v*tutusketutus lisääntyi, kun sain pakit. Hitto, mä en koskaan saa pakkeja. Mä saan aina haluamani!! Julmaa.

Ja sit yksinäinen nainen baarissa saa kestää typeriä lähentely-yrityksiä typeriltä miehiltä. En mä halua, et mua lähennellään :P. Ja jos naisella on hame päällä ja nainen on yksin baarissa, niin tokihan joku idiootti/älykääpiö keksii ajatella et nainen tekee sitä rahasta. Naurettavaa. Miehet on joskus niin oksettavia. Sanomattakin selvää, että häivyin baarista saatuani hyvät humalat ja huvittuneet naurut :D.
Ja Henkassa soi kyllä aina sit parhain musa<3.

Kirjoitettu Wednesday 09.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: