Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Kevättä odotellessa..

Pitkästä aikaa taas täällä :/ Kiva selailla sivustoja,paljon uutta musiikkia tullut artisteilta.Kyllähän suomessakin osataan!! :) Loistavaa musiikkia täällä!!

Itselläni jäänyt musiikki harrastukset aika vähiin viime aikoina..urheilu on kovaa puuhaa ja saatta viedä sydämen mukanaan ihan niin kuin musiikkikin.

Taas tuntuis olevan pientä nostetta musan parissakin =) Kaikki alkoi oikeastaan elektroniikka harrastuksen myötä. Ensin muokkasin BOSS DS-1 pedaalin Keeley modilla ja WAU!! Tulipa siitä mahtavan kuuloinen pedaali. Suosittelen tuota modausta OIKEASTI! Noh, muokattiin kaverin BOSS MT-2 Metal Zone uuteen uskoon ja ero oli kuin yöllä ja päivällä. Uskomatonta kakkaa ne myykin, kihisevä yläpää, laiha soundi ja suttuinen alapää.Miten noilla muka hyvää soundia saa aikaiseksi?! Eipä muuta kuin kattelemaan netistä kytkentäkaavioita ja ensviikolla saan valmiiksi Ibanez TS-9 ja DOD Yngwie Malmsteen Signature pedaalit.Modattuina tietysti, tuota ei kait tarvitse erikseen mainita ;)

Samalla vahvarini saa uutta kapasiteettia sisäänsä. Fender Hot Rod Deluxe saa uuden sielun modauksien ansiosta. Pelkkä elementtien, putkien ja kaapelin vaihto ei enää riitä nälän kasvaessa syödessä. Piirilevyyn on tehtävä muutoksia jotta tuosta saisi loistavan kuuloisen vahvarin etenkin särö-kanavasta puhuttaessa.Mutta samalla tuo clean kanavakin paranee eikä se haitaksi ole xD Otin yhteyttä Ted Weberiin jonka elementti mulla kiinni nytkin (12" Blue Dog) mutta halusin pieniä modauksia elementtiin ja Weber tekee uudet elementit tuota pikaa Fenkkuun =)

Piti kaivella skitat esiin pölyjen seasta. Oon tykänny soitella Indie Sun Extremellä nykyjään mutta kiinteä tallaisena kitarana siitä ikään kuin välillä "puuttuisi" jotain Floikan rinnalla. Ibanez RG esiin ja hitto että vihasin tuota runkoa!! Se ei vain soinut vaikka lekalla koputtelisi ja uudet runko puut oli laitettava tilaukseen. Vanhan rungon nakkasin lattiaan lujuus testi mielessä ja enkä suosittele pudottamaan tuota kitaraa ellet halua uutta runkoa ;) Teki hyvää antaa lopullinen mielipide rungolle! Harmaaleppä aihiot ovat valmiina odottamassa työstöä. (suomalainen harmaa leppä hakkaa mennen tullen jenkki version soundissa) Pieni lämpökäsittely puille, vaahtera viilu kanteen ja ranskalainen kiillotus pintakäsittelynä niin ei soundit pääse valumaan hukkaan. Pari kk:n päästä runko pitäisi olla valmis.

Mikkien valitsemis prosessi oli taas päätä vaivaava prosessi. Tykkäsin aikalailla Dimarzion Paf Pro kaula ja Breed talla yhdistelmästä mutta se viimeinen silaus jäi soundista puuttumaan. Tykkään enemmän ilmavammista mikeistä ja neljän mailin jälkeen Larry Dimarzion ja Steve Blucherin kanssa tulos oli Paf 36th Anniversary kaulaan ja AT-1 tallaan. Loistavaa palvelua ihan tavallisillekin ihmisille Dimarziolla! =) Vastaukset viesteihin tuli sama päivänä.

Uusi keskusyksikkö oli ostettava PC:hen ettei tehot lopu kesken seuraavissa miksausprojekteissa samalla ostin 22" teräväpiirto näytön laajakuvalla jos vaikka joskus innostuis pelailemaan vanhoilla päivillä.

Pitkiä päiviä odotellessa nämä mutta hyvää kannattaa odottaa! Suuntana ylöspäin soundien maailmassa!!

Saas nähä kui äijän käyp..

Kirjoitettu Wednesday 04.02.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: