Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

TUOMIOPÄIVÄ bileet PORVOO:ssa 04.11.05

Huhhuh...Ohi on!! Ensinmäiset TUOMIOPÄIVÄ kekkerit olivat kokolailla menestys.Paikalla oli yli 300 henkeä,ja meno varsin asiallista alusta lähtien.
Ekana lauteille kiipesi JÄÄ.Asenteikasta death metallia Suomenkielellä paiskova bändi Porvoon syövereistä.Kyseesä oli kokoonpanon ensi veto ja varsin mallikkaasti homma sujui....Olisin kaivannut hieman enemmän yleisön läsnäoloa bändille,mutta ainahan aloittavan aktin osa ei ole helppo. JÄÄ veti tiukan puolituntisen ja se oli siinä.

No niin,seuraavaksi oli sitten meidän,eli KILLED BY STARS:n vuoro.Keikka lähti kuin tykin suusta samantien.Oltiin opeteltu hommamme kämpillä melko huolella,ja se kannatti.Porukka oli jo aika lämpimänä ja pientä pogoilun merkkejä oli jo havaittavissa.
Lavasoundi oli kohdillaan miksaaja KINNUSEN ansiosta ja bändi sai vetää sydämmensä kyllyydestä,ja näin myös tehtiin;)
40 minuutin survontasessio lähti käyntiin MY SOLUTION biisillä ja sai seurakseen tukun KBS:n parhaimmistoa.Kivaa oli,jengillä myös.Paikalla oli myös melekonen arsenaali valoa ja savua,olo oli kuin grillissä.Iso kiitos myös valomiehet KONTTISELLE ja KOIVULAHDELLE.Onnistunut veto,mutta aina voi parantaa enemmän:)


Illan headline koettiin SIELUTTOMIEN VELJIEN rynnätessä lavalle,sairailla lyriikoilla varustettua asennemetakkaa loistavalla osaamisella höystettynä.
Komendantti KALLION ottaessaan jengin haltuunsa,olisi ollut aivan sama mitä mieltä olisit ollut bändistä aikaisemmin niin tilanne lavalla oli infernaalinen heti alusta.
Bändin psykedeelismilitantti komento oli loistavan hypnoottinen kokemus vailla vertaa.
Hikeä ,visvaa ja saksan kielisiä sloganeita unohtamatta kokemus oli hyytävän briljantti!!!! ACH!!

Kaikenkaikkiaan ilta onnistui yli odotusten.Kiitämme yhteistyöporukkaa eli....J.KALLIO,ravintola NEVADA,P.KINNUNEN,V.KONTTINEN,J.KOIVULAHTI,J.BLOMQVIST ja Bändit SIELUTTOMAT VELJET,KILLED BY STARS ja JÄÄ. Työ on nyt tehty ja hyvin.
Jäämme odottamaan TUOMIOPÄIVÄ II:sta.......ettete eroon pääse meistä....koskaan.

Kirjoitettu Sunday 06.11.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: