Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Duoda,duoda.....niks.

Joo,KBS laittoi muutama päivä sitten uuden biisin tänne ruodittavaksi.Aikäs jännää on se,että mielipiteet on jakautunut ekaa kertaa todellakin.
Toiset tykkää....,ja toiset ei.Niin se vaan menee.Hohhoijaa.....Mutta jonkinlaista respektiä toivoisi bändi saavansa.Tuntuu joskus siltä että,jotkut ei edes tiedä mitä ne kirjoittelee.Kävinpä kuuntelemassa yhdenkin"Ammatti-ihmisen" omia tuotoksia,ja ihan järkyttävää tilulilupaskaa oli tarjolla.Ja sitten pitää vaan päästä arvottamaan toisten tekemisiä,ilman tuntua siitä että onko mielipiteessä edes perää.Sitä toivoisi ihmisten miettivän että,"Onko varaa dumata toisia??Onko oma osaaminen sillä tasolla,että voi pistää muita lyttyyn....
ÄH,vitut siitä.Uutta vaan putkeen ja möykkää kansan korviin niin,että paskat lentää korvista kattoon. Itse tulee kuitenkin kunnioitettua muiden tekemisiä siinä määrin,että jos ei ole positiivista sanottavaa niin en sitten sano mitään.Sillä varomattomalla toiminnalla voi viedä tekemisen riemun muilta.Ajatelkaa ensin!!!Ei muuta.

Kirjoitettu Friday 10.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: