Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuosikatsaus 2006-07

Viimeksi kun jotain kirjoitin,niin kotikaupunkini kirkon kattoa ei enää ollut.Vuosi on kulunut ja on aika kertoa tapahtumista KBS:n rintamalla.
Melko rauhallista on ollut.Joulukuussa 06 aloitimme uuden EP äänitykset.Tarkoituksena oli tallentaa 4-5 biisiä.Tätä varten treenailimme melko ahkeraan ja harrastimme preproductionia biisien suhteen.
Kun olimme mielestämme riittävässä kunnossa ,niin duunit päästiin aloittamaan KARILLO studiossa PORVOO:ssa.

Itse äänitykset menivät jouheasti ja hyvällä meinigillä.Paukuttelin rummut sisään n. 4 tunnissa neljään biisiin.Joista mainitakseni GOLDEN DAYS biisi meni kertaotolla sisään....Kylla se kantsii treenailla ennen äänityksiä:)
Jonka jälkeen basisti Petu sai soittaa bassot sisään ammattimiehen varmuudella.Erityisesti mainitsen BLACK WORLD biisin,jonka bassomies tulkitsi aivan käsittämättömän hienosti,ja tyylillä.
Kaiken tämän jälkeen tontti jäi Jenssin haltuun kitaroiden ja laulujen merkeissä.

Kitara hommista sen verran että,äänittäjä/tuottaja Robert Palomäki oli hommannut paikalle toinentoistaan hienompia ja vanhempia styrkkareita,joiden avulla saatiin aikaiseksi aivan mahdoton kitaravalli.Heh...Jänön oma Marsu lensi pihalle kaaressa jo ennen kuin sitä edes kerittiin kokeilla.Huhhuh....
Vahvistin merkkejä en muista mutta eksoottisia vehkeitä olivat kaikki tyynni.

Kitarashown jälkeen Jens pääsi vielä laulamaan,ja hyvin ukko suoritui osastaan.Skarppia kaiken kaikkiaan oli herran vokalisointi.

Kaiken lopuksi vielä soittelin joitain marssikomppeja BLACK WORLD biisiin loppuun hienolla marssivirvelillä,jonka olin saanut raatona frendiltäni.Snare on aika mahtavan kokoinen 14"X12" ja soi helvetin hienosti.

Tämän jälkeen vetäydyimme miksaustauolle n. viikoksi tai pariksi.Itse miksaus meni myös hyvässä hengessä ja porukalla oli hauskaa studion uumenissa.Tähän käytimme n. kolme päivää.Ja kyllä kannatti.

EP:n masteroinnin suoritti Jaakko Viitalähde, Virtalähde OY:stä. Firma on erikoistunut analogi masterointiin.
Jouduimme kuitenkin tekemään tämän opraation kahdesti.Koska vasta pitkän kuuntelun jälkeen vasta huomasimme asiat,mitä kaipasimme lopulliseen versioon.Biisijärjestyskin asettui vasta nyt kohdilleen.

Forbidden Water
Black World
Licour coke'n lime
Goden days

Omasta mielestäni lopputuloksesta tulii varsin jees!!!!!!

Tässä välissä oli myös kansien teko edessä.Tästä sitten alkoi tuskien taival ja viivytysten suma.Koko prosessi oli edennyt melko hyvin tähän asti......Pitihän sen hyvän putken katketa jossain vaiheessa.
Kaveri jonka piti alunperin hoitaa kannet meille osottautui melko kiireiseksi.....Homma lykkääntyi kokoajan jostain syystä.
Bändi kerkesi jo turhautumaan koko tulevaan EP:seen totaalisesti tästä syystä.Otin sitten yhteyttä muihin tekijöihin,ja kenelläkään ei ollut aikaa tai halua sekaantua hommaan.
Joten loppujen lopuksi tartuin itse hommaan kansien aikaan saamiseksi.Aika potilaan tekemän näköistä sitten lopputulos onkin.
Tähän soppaan saimme menemään puoli vuotta....Ei saatana!!!! Ei ole helppoa olla amatööri levynteko hommissa:)

Mutta nyt.....EP on tumpussa fiilis on hyvä:)Ellei katossa!!!!!Ja levyn julkkari keikka on sovittu La. 26.05.07 BAR MARY:ssä Porvoossa.Että sinne kaikki joita asiamme kiinnostaa vähääkään!!!!!

Tänään on muuten Finaali jossa kohtaavat Suomi ja Kanada.Ja formulaakin on tiedossa.JUHLAAA!!!!!! Ja hyvää äitienpäivää myös kaikille!!!!!Tästä jatketaan.Moi vaan kaikille.

Kirjoitettu Sunday 13.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: