Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Studiopäiväkirja 1 (Toni)

Pe 28.03.2008

Päivä alkoi tietysti heräämisellä, myöhässä niin kuin aina kuuluukin. Seuraavaksi suunta kohti Raumaa, Eemin asunnolle, jossa rumpujen roudaaminen ja aamun pakolliset puheenaiheet. Seuraavaksi otimme suunnan kohti Rauman ghettoa, Kaaroa, jossa tuleva piraattiluolamme sijaitsi. Aloitimme päivän roudaamalla tavarat sisälle ja tutustuimme hiukan paikkaan. Kuitenkaan ongelmitta ei selvitty. Kello 11:00 lähdimme hakemaan bassoa bändin tämän hetkiseltä livesessiobasistilta. Sen jälkeen suuntasimme paikalliseen musiikkikauppaylpeyteen, josta oli tarkoitus hakea kitarastyrkkari lainaksi. No, emme tietysti saanat sellaista, emme edes vuokralle. Onneksi musiikkimyyjä muistutti meitä tutustamme, joka oli ostanut valve king-vahvistimen sieltä. No, takaisin kotikonnuille, eurajoen puskiin päin hakemaan styrkkaria. Noin 13:00 saavuimme takaisin studiolle, jolloin rummutkin olivat jo hyvää vauhtia purkissa.

Nyt pääsimme asiaan. Minä lähdin kauppaan ostamaan kaljaa, Tammi jäi soittamaan, reilua. Ongelmitta ei kuitenkaan selvitty tästäkään. Tullessani kaupasti ihmettelin, miksei mitään kuulu. No, yllätys, yllätys, basson patteri oli loppu. Uutta patteria kehiin ja bassot olivatkin nopeasti purkissa yhtä biisiä lukuunotamatta, joka jää viimeiselle päivälle. Tämän jälkeen pääsin itsekkin jopa jo soittimen varteen. Kitara käteen, Valve King jytisemään ja biisejä purkkiin. Hiaman kylmiltään biisit menivät aluksi vähän takkuisesti, mutta kun vähän lämpesi, niin hyvinhän se sujui. Kahden biisin kompit kokonaan purkissa ja päivä olikin siinä.

Huomenna taas 11:00 studiolle ja nauhoittamaan lisää. Huomenna tavoitteena olisi saada leadit ja synat kahteen biisiin ja aloittaa kolmatta biisiä basson osalta. Hyvällä tuurilla saadan vielä enemmänkin, mutta tuskin kun innostumme kuitenkin vääntämään synasovituksia pitempään kuin aikataulu sallisikaan, mutta pakko se on :D

Kirjoitettu Friday 28.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: