Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Kesäloma

On se niin väärin, että kun mulla on lomaa niin kaikki muut on niin pirun kiireisiä että eivät ehdi edes moikkaamaan. Tietty asiassa on sellainen valopilkku, että minulla on nyt oiva mahdollisuus linnoittautua 4 seinän sisälle ja tehdä musiikkia. Mutta ongelma on juurikin se valopilkku!

Yksiöni valoisuus päivisin nimittäin muistuttaa lähinnä taivastelua Merkuriuksen pinnalla, silmät palaa jos katsoo monitoriin, joka siis tehokkaasti rajoittaa omalta osaltaan tämän jalon harrastuksen parissa puuhastelua. Ratkaisu on kuitenkin yhtä lähellä kuin oikea käsi.

Siirrän "normaali" päivärytmin yörytmiksi! Herään illalla joskus klo 18 aikoihin ja menen nukkumaan kun auringonvalo alkaa pistämään liikaa silmiin. Käytän kuulokkeita, niin ei naapuritkaan häiriinny turhia yöllisistä sessioistani. Paperilla kuulostaa niin hyvältä, että sen on pakko toimia.

Tähän mennessä musiikin tekeminen on muutenkin ollut aika tuskallista. En ole saanut juuri mitään aikaan. Muutamia lyhyitä klippejä jonka jälkeen tuleekin "ASIO overload" , joka murskaa tieltään kaiken. Nämä tekniset ongelmat alkavat jo vaikuttamaan pikkuhiljaa mielenterveyteeni, mutta katson luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Ehkä "yörytmi" keksintöni pelastaa minut. Yörytmitä sinäkin elämäsi. Ja huomenna valtaan maailman!

Kirjoitettu Monday 30.05.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: