Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Nostetaan rimaa...

Tiedättekö tunteen, kun juuri olette saavuttamassa jotain mitä olette pitkään havitelleet niin sitten suunnitelmat muuttuu... Ehkä jotain sellaista kun havittelee mitalisijaa ja pääsee pronssille, ei tyydykään siihen vaan haluaa hopeaa. Ja hopean jälkeen kultaa. Ja kultaa kun on saatu niin pitäisi saada sitä aina.

Noh. Mulla menee jutut taas uusiksi, juuri kun on jotain saavutettu. Tätäkö tämä elämä on? Jatkuvaa tavoittelua ja hapuilua? Opinko nauttimaan siitä mitä on jo, enkä kokoajan hamuaisi kuuta taivaalta? Opinko sen kesällä, jos minusta tulee isä? Niin, isä! Sitten en olisi enää vain poika ja mies vaan lisäksi isä!

Musiikki tulee kyllä aina olemaan minussa, mutta ei se taida vieläkään lähteä minusta teidän korvien kuultavaksi. Edessä on muutto, studio jää, bändit jää, minä lähden.

Pari kuukautta aikaa. Toivon että siinä ajassa saisin toteutettua yhden live-esiintymisen. Kutsun sinne teidät kaikki kyllä. Sen lisäksi toivottavasti saisi edes jotain raakileita äänitettyä hittibiiseistä joita on viime ajat leivottu. Todella haluaisin saada tuoretta juttua artistisivulleni.

Kirjoitettu Tuesday 02.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: