Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ludicrous tuotantopäiväkirja pt. VIIII

Hei vaan taas kaikille oujee!

Hieman pidemmän luovan tauon jälkeen oli taas aika saada jotain aikaiseksi, ja työmaan nimi oli viimeisen kappaleen lauluosuuksien äänitys. Itsellä oli tällä kertaa hieman vaikeuksia saada aikaan sellaiset sanat joita kehtaisi uskottavalla tavalla öristä, mutta olipa kerran eräs iltavuoro töissä jonka jälkeen erittäin väsyneessä mielentilassa istuin kotona sohvalle kynän ja paperin kanssa. Töllöstä tuli taas kerran niin jäätävää paskaa että oli pakko ottaa Lignell & Piispasen Anisviina pullo eteen ja hörpätä. Ihan aidosti ja oikeasti televisioviihteen tekijtä aliarvioivat meitä katsojia, ja ajavat kansan kohti sielun rappiotilaa, perkele. Kaikki nämä vitun BB- simpanssit ja etunenässä MTV:in nykyinen "tosi- tv" tarjonta laittaa allekirjoittaneen aivot kiehumaan kerta toisensa jälkeen, niin että aivosolut harvenee nopeammin ku kaskettu lepikko.



Joo, eli takaisin asiaan.

Poikkeuksellisesti ensimäistä kertaa kokeiltiin vokaalinauhoitusten tekemistä Officella.. Kampista luotettu Senkun mikki mukaan ja Subwaysta patonkia naamaan.. Ja tie vei luonnollisesti Kasarmitorin S- Marketin kautta, josta mukaan tarttui 6- pack Forresteria (Foster'sia) ja kinuski puffet- jäätelö. Jos ei näillä niin sit ei millään, sano.

Set- up oli nopeasti pystyssä ja äänen avaus sujui melko ripeästi sekin. Toinen hyvin poikkeuksellinen ratkaisu tässä sessiossa oli vetää huudot kylmästi mikkiä kädessä pitäen. Ei siis mitään telineitä tms, vaan rokkarille senkku kouraan ja örinää levylle. Tyylihän on tuttu mm. Lamb Of Godin uuden levyn nauhoituksista, joita pääsee vilkuilemaan yhtyeen uusimmalta DVD:ltä. On muuten upea julkaisu, mind you.

Muutamaa epäselvää kohtaa vaille oli viimeiset korinat nauhalla hieman reilun tunnin päästä siitä kun ensimmäistä kertaa recciä lyötiin. Ja täytyy sanoa että vaikka omakehu haiseekin, niin nyt jäi kyllä sellanen tunne että ei paljon paremmin olis voinu vetää. Kukaan. Koskaan. Imekää kaikki mustaa valtikkaa (tm), I Fuckin' Rock.

Ai niin, tän voi varmaankin tänne jo julkistaa, eli biisilista näyttää seuraavalta:

"Ludicrous - Bridges and Hills: The Blowtorch Chronicles"

01 Ephemera
02 The Vector Movement
03 Airheads' Deprivation

Kivakivajee, eli miksaukset ja masterointi hoidellaan kuun loppuun mennessä, sen jälkeen biisit kuunneltavissa yhtyeen mikserisivulla.. tarkoitus olisi jonkunlainen MySpacekin pykästä kasaan, mutta nää on näitä "projekteja", eli kassellaa syssymmällä.. :)

np. The Mars Volta - De- Loused in the Comatorium

- The ever so happy Father Ludicrous

Kirjoitettu Saturday 11.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: