Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Valo kajastaa tunnelissa, vaan...

...milläs sitä pääsee lähemmäksi?!

No, nyt on viimein isokalvoinen konkkamikki äänityksiin. Puuttuis vielä monitorikaiuttimet... Nykybudjetilla niitä saattaa olla mahdollista investoida syssymmällä... jos sittenkään.

Mutta. Leon kanssa projekti on ollut vähän niinköö mietintämyssyssä hautumassa eikä kädet ole tehneet töitä. Tosin aivot (niin mitkä?) on raksuttanu senkin edestä. Työlaatikostossa on yli pari tusinaa biisiä joista top-10 pitäisi demottaa kesällä! Basistia vielä uupuu hommaan. Toistaiseksi joudun itse soittamaan ja sekvenssoimaan alataajuudet.

Hacun kanssa saatiin aloitettua vahingossa spontaanisti biisintynkää! Periaatteessa puuttuis enää teksti jotta biisiä pääsisi konkreettisemmin toteuttamaan ja ääniääniäänittämään demolaista. Se tulee luultavasti Hacun artistisivulle kun on valmista koska se kuitenkin on laulaja :) Siitä tulee jotain power-rokki-balladihkoa mutta kyllä meillä kovasti on suunnitelmia tehdä jos minkä musatyylistä juttua.

Ichtus varailee studioaikaa parhaillaan ja kesällä rykästään kolmen biisin omakustanne-EP. Myyntiin heinäkuussa. Siinä keskityn tuottajan hommiin ja vetelen suuria linjoja sen sijaan että nysväisin detaljeja kitaran varressa niinku yleensä.

Oikeastaan kaikessa tässä musisoinnissa se pimeys on se ajan puute... Mutta tänä kesänä tapahtuu, se on vissi. Nyt on vahva tunne siitä :)

Ai niin, ja edellisten kolmen lisäksi on tietenkin ikiroutahorroksessa uinunut suomirokkiprokkis jota kans yritellään sulatella tänä kesänä. Kyseinen laulaja tosin on ainakin yhtä kiireinen kuin minäkin joten sitä vedetään melko matalalla profiilillaaa.... (tausta: matalalla profiilillaa....) Se on voittajan tieee-e-e-e-e (voittaajan tie)

Kulla!

Kirjoitettu Thursday 13.04.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: