Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ludicrous tuotantopäiväkirja pt. VIII

Vedettiin sisään soolo, Brämhultsiin. Koska allekirjoittanut, bändin kitaristi, on täysi nakkisormi ja muutenkin epäonnistunut ihminen, piti turvautua kovan luokan avustajaan.

Näin ollen siis soitimme muutaman töräyksen hopeista sotapasuunaa ja huutoon vastasi viimeaikoina raskaalla tavalla tamperelaistunut, mutta sitä vähemmän raitistunut, vanha bänditoverimme Kolehmaisen Seppo! Tätä nykyähän mies vaikuttaa sellaisissa maailman luokan yhtyeissä kuin Ruinside, ja Dreamtale, joten narulle odotimme tarttuvaksi ylinopeaa kirppurallia ja kuudestoistaosaennätyksiä maustettuna mitä imelimmillä tilumiesten silmänkääntötempuilla.

Sankarimme lämmittelee.

Tietynlaisia haasteita illalle aiheutti se tosiasia, että nauhoitussession kaikki osapuolet, eli siis SDS teh engineer, allekirjoittanut teh tyhjäntoimittaja- juoppo- kuvaaja- tuottaja, sekä Sepi teh multi- guitartalent, olivat kaikki enemmän tai vähemmän soseessa. Toisinsanoin siis Officelle painuttiin hetken mielijohteesta, suoraan Amarillon baaripuolelta. Eipä siinä toisaalta, pohjimmiltaan homma on kuitenkin rokkenrollia, joten ei muuta ku kone tulille, Ibaneezeri kiinni, artistin sormet lämpimäksi ja housut pois, ja nauha pyörimään. Ensimmäinen otto päätettiin pitää, sen kummemmin asiaa märehtimättä, joten päädyimme laittamaan koneen kiinni, housut jalkaan, valot pois ja jo vei taiteilijan tie seuraavaan kuppilaan. Kuvamateriaalia tallennettiin, mutta se laillisuusaste on vielä todentamatta, joten kassellaa syssymmällä josko sitä tullaan koskaan julkaisemaan missään mediassa, missään muodossa.

(edit: tässähän tämä. allekiroillut piileskelee kameran takana..)

Sankarimme suorittaa.

np. AC/DC - That's the way I want my Rock'n'Roll

- Father L

Kirjoitettu Monday 29.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: