Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muusikko sisälläni

Onko pieni muusikko sisälläni aikuistunut?

Se on kypsempi. Se on jalostunut. Se on vakavampi. Se on vahvempi ja oppineempi. Olenhan minä enemmän kuin ennen, mutta tiedostan silti pienuuteni - siinä määrin että tiedän kuinka paljon enemmänkin voisin olla.

Onko muusikko sisälläni maallistunut?

Se on katkerampi. Se on kyynisempi. Se on ahneempi ja kunnianhimoisempi.

...empipempi...

Taas on kasvun paikka ja kasvukipuja. Ehkä muusikko sisälläni on ylittämässä murrosikäänsä ja aikuistumassa tosiaan. Sen myötä se on myös koko persoonassani itseni etsimistä ja valitsemista. Yksi askel jota parhaillaan suoritan, on oman yksityisen elinkeinon harjoittamisen aloittaminen. Suomemmaksi, perustan toiminimen. Sillä saan helpotettua toimintani rahoitusta. Sillä voi etsiä asiakkaita jotka toiminnasta myös maksavat.

Yksi asia mitä tulee tapahtumaan tuon myötä, on teostoon liittyminen. Se tietenkin rajoittaa julkaisemista mikserissä, eli jatkossa ne parhaimmat biisini eivät löydy täältä, mutta jostain varmasti saa kuultavaksi ja siitä informoin artistisivullani. Ehkä siinä sivussa artistinimikin tulee muuttumaan... Mutta vielä pitää miettiä minkä toiminnastani pistän toiminimen alle (=minulle rahallista korvausta) ja mikä on "ilmaisena saatua ja ilmaisena annettavaa".

Toivottakaa onnea, sitä tarvitaan asiakkaiden löytämisessä ja töissä onnistumisessa.

Kirjoitettu Friday 14.07.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: