Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tilinpäätös 2005

Kerrataanpas mennyttä vuotta hieman, näin uutta vuotta odotellessa.

Alkuvuosi oli henkilökohtaisesti hurjaa mikseröintiä. Kommentteja jaksoi kirjoittaa ja arvosanojakin jopa jaella. Muutaman huononkin annoin. Mielestäni aivan syystä, sillä tapanani ei ole tehdä sitä ollakseni kusipää. Kusipäisyys kumpuaa sisimmästäni ihan luonnostaan, pakottamatta... ;) Kesällä piti ehtiä tehdä muutakin - kyllä, aina ei ehdi olla täysin nolife. Nyyhkis. Ne harvat hetket, jotka kommentointiin tahdoin varata, tuottivat pettymyksen: kukaan ei tehnyt kunnon biisejä, ei pahemmin niitä huonojakaan. Kaikilla oli elämä. :D Mitä se sellainen meininki oikein oli? Ei ollut kommentoitavana kuin satunnaisen aloittelijan pilipalituotantoa jostain pystymetsästä, vanhempien kellarista.

Syksyn tullen Mikserikin taas piristyi, mutta oma elämäni jatkui vastoin yleisiä odotuksia ja aika oli yhtä kortilla kuin vanhoina hyvinä päivinä. Sama tilanne on enemmän tai vähemmän jatkunut näihin päiviin saakka. Senpä vuoksi on onneksi keksitty pelottava sanayhdistelmä: uuden vuoden lupaus. Näinpä tartun viimeiseen oljenkorteen, ennen muuttumistani nettiä kammoksuvaksi tavikseksi, ja lupaan, että vuonna 2006 olen uskollinen Mikserille. Koitan kommentoida ahkerammin ja tapani mukaisesti kykyjeni mukaan, hutaisematta. Älkää odotelko multa ammattisanastoa, rakenteeseen perusteellisesti pureutuvia syväanalyyseja tai muutakaan sellaista, mitä kolleganne - musiikintekijät - teille kirjottavat. Bemary on kuulijakuntaa, joka tahtoo ilmaista mielipiteensä - etenkin jos sitä varta vasten pyydetään ja vielä jopa arvostetaankin. Bemary ei osaa soittaa kuin poskeaan, puhelinta ja Ukko-Nooan, Liikennelaulun sekä Sinisen ja valkoisen kahdella sormella. Älkää siis suotta luulko mitään suurempaa. :p

Oon erittäin iloinen, että monet mikseriläiset musantekijät saivat uransa etenemään tänä vuonna. Onnea aivan kaikille ja toivottavasti ura tarjoaa teille sen mistä olette haaveilleetkin. :) Ja näille omaa vuoroaan odotteleville amatööreille toivon pitkää pinnaa, paljon intoa harjoitella ja uskoa omaan juttuunsa, omiin kykyihinsä. Ei kaikista tule tähtiä tuonne yötaivaalle, mutta yksikin biisinne saattaa pelastaa jonkun kuulijan päivän. Uskokaa pois. Ei se suosio mittaa ihmisarvoa, ei edes sen musiikin arvoa. Musiikki on viihdettä. Rakkaus musiikkiin elämäntapa.

Mikseri kehittyi itsekin kuluneena 12 kuukautena. Tuli paljon uudistuksia, joista epäilemättä suurin osa tarpeeseen ja onnistuenkin kiitettävästi. Puutteita löytyy aina, mutta niitä ehtii korjailla. Mikseri on kuin uhmaikäinen lapsi. Se etsii rajojaan ja kykyään. Käyttäjät auttavat löytämään ne. Olkaamme siis ahkeria antamaan palautetta ja perusteltua kritiikkiä. Se kasvattaa. Pelkkä kehuminen ei. Kliseinen juttu, joka usein silti unohtuu.

Niinpä. Sellainen oli vuosi 2005, mun näkökulmastani. Ensimmäinen kokonainen vuoteni tässä yhteisössä. Paljon uusia tuttuja, jokunen uusi kaveri ja useampi tuhat uutta näkemystä ja kokemusta. Voisin siis melkein sanoa oppineeni täältä jotain! Pahempi juttu. Nettihän on paha, paha asia. Se tuhoaa nuoret sielumme. No, jos se rappio näin hauskaa on, niin en estele. Tuhotkaa pois! ;)

Riehakasta vuotta 2006!!! Nupit kaakkoon!!! \:D/

Kirjoitettu Monday 26.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: