Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vielä viikko lomaa

Vielä viikon verran olisi lomaa jäljellä. Vielä en ole saanut mitään musaa aikaiseksi, konkreettisesti, mutta ihan vähän kerkesin jo kitaraa näppäillä. Ruosteessa ollaan mutta tuli kyllä mieleen nostalgiset hetket takavuosilta kun mielessä oli enemmän musiikkia kuin osasi soittaa... Tuossa jossain välissä oli ehkä jo toisinpäin että osasi soittaa enemmän kuin keksi mutta nyt ollaan taas pikkuhiljaa siinä että ideoita on enemmän kuin taitoja - vaikka taidot hajaantuukin nykyään kitaran lisäksi rumpuihin ja koskettimiin, joissa "taidot" on todella lapsenkengissä. Ja edelleen yritän opetella käyttämään softaa musan vääntämisessä. Aloitin eilen BUZZ-opintoni ja vaikuttaa siltä että siinä olisi mulle sopiva työkalu! Katsotaan kuinka pian saan sillä tehtyä jotain biisiä, kunhan joku vielä opettais mulle miten saan siitä kaiken irti sf2-tiedostojen ja midikiipparin kanssa.

Viikko olisi lomaa jäljellä - toivottavasti ehdin saada paljon aikaiseksi. Musiikin lisäksi pitäisi tänään hakea kaupasta varaamani sukset ja lähteä urheilemaan. Kaksi viikko on jo levätty laakereilla ja se alkaa tuntua. Lisäksi pitäisi rempata polkupyörä ja opiskella tuleviin (uusinta)kokeisiin. Niin ja äänittää ja miksata bändin demoa!

Ja onhan sitten paljon noita askareita, väsätä sähkörumpuihin lisää triggereitä ja rakennella ja puuhastella kaikkea pientä kotona...

Mutta: "Uusi" äänikortti helpottaa äänityksiä. Vihdoin full duplex ilman ylimääräisiä häiriöitä vaikka latensseista yhä kärsitään. Se tosin taitaa johtua enemmänkin koneen prossusta, mutta anyhow, tänä vuonna tulee varmasti enemmän musaa kuin ennen!

Kirjoitettu Monday 05.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: