Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Laulamista...

Laulua on tullut väännettyä nyt jollakin tavalla vuodesta 2004 enemmän ja vähemmän onnistuneesti. Matkalla on ollut Katalaa, Tracea, Pain & Fearia, Status Minoria, Thaurorodia, Mantra Xää, TorneDia, MG projektia, Hangmania ja vaikka mitä kokeiluja. Tänä vuonna pääsee lopultakin oikeasti levylle laulajana ja se on jonkinlainen edistysaskel omalla mittarilla. Status Minorin levy julkaistaan 11.9.2009, Thaurorodin levyä on tehty jo pitkään ja myös se on mahdollisesti saamassa julkaisun tänä vuonna. Isoja harppauksia.
Harrastamisesta on tullut intohimo, jota teen päivittäin paljon. Sairastelut refluksitaudin kanssa veivät uskoa, mutta kyllä sen taltuttaminen kannatti. Nyt tilanne on paljon parempi kuin ennen leikkausta. Ääni on pääsääntöisesti kunnossa joka päivä, eikä tarvitse herätä paniikissa kurkku käheänä. Muillekin suosittelen leikkaushoitoa jos närästystauti vaivaa.

Tällä hetkellä on laulettavaa jonossa kokoajan: TorneD on kesän aikana löytynyt projekti, joiden biiseihin olen tehnyt laulumelodioita. Biisejä on kuusi ja ne äänitetään syksymmällä lopulliseen kuosiinsa.
MG projektin biisit alkaa tulla kokonaisuutena valmiiksi, vielä yksi tai kaksi biisiä pitäisi laulaa. Herra MG tekee laulumelodiat hyvällä silmällä. Siistiä vetää ammattilaisen kanssa.
Lisäksi yksi projekti "origins" on vireillä hitaasti ja sen biisit / työtapa on kehittymässä.
Omia biisejäkin on yritetty tehdä, mutta nyt ei ole ollut aikaa niille. Ehkä syksyllä.
Mantra X promobiisit pitää tehdä syksyllä myös.

Sellaista nyt...saas nähdä kuinka huomenna.


terveisin,


MJK

Kirjoitettu Friday 24.07.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: