Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uusia suuntia

Nyt kun olen aloittanut sovitusten suunnittelun ja setin kokoamisen, tuntuu, että koko ajan pitäisi tehdä paremmin, tarkemmin ja taitavammin. Mikään ei riitä.

Projekti on tähänastisen elämäni pitkäjänteisin ja monimutkaisin, sillä haluan tehdä jokaisesta kappaleesta toimivan. En tiedä vielä, kuinka paljon tulen tekemään samoja asioita uudestaan ja uudestaan kunnes sopivat ideat kohtaavat ja toteutuvat.

Sopivan laulajan löytäminen vaikuttaa myös hankalammalta kuin luulin.

Yritän pitää säveltämisen ja soivittamisen viikonloppujen sisällä, koska opiskelupäivät ovat niin pitkiä, etten ehdi harjoitella pianoa jos teen musiikkia viikolla. Kuitenkin iltaisin juuri ennen nukahtamista olen saanut käsittämättömän hyviä visioita ja suunnitelmia päähäni. Inspiraatiot tulevat joskus todella huonoon aikaan, koska seuraava päivä saattaa olla täynnä bänditreenejä, teoriaa ja musiikkitietoa.

Tällä hetkellä tuntuu, että aika juoksee käsistäni ja päivät loppuvat kesken. Tunne on onneksi muuttumassa, kun saan pikku hiljaa treeniaikataulujani toteutettua.

Musiikin opiskelu on parasta, mitä kouluista löytyy minulle, mutta se on joskus rankkaa. En kuitenkaan halua jättää oman materiaalin tuotantoa.

Kirjoitettu Wednesday 22.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: