Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Sairas vääns

Kuka muistaa vielä otsikon mukaisen biisin, jonka Tohtori Tornado levytti joskus 70-luvun lopulla? Tuskin monikaan, eikä taida olla niin väliksikään. Biisihän oli saanut innoituksensa Yhdysvaltojen silloisesta ulkoministeristä Cyrus Vancesta. Hoh hoijaa, ja oi niitä aikoja!

Noh, tämä biisi tuli jostakin syystä mieleeni, kun päätin kirjoittaa lyhyen muistelon viime aikojen tapahtumista. Olen nimittäin ollut enemmän tai vähemmän sairaana noin viimeiset kuusi kuukautta. Kiusallisinta on se, että mitään selitystä ei tahdo löytyä sitten millään. Olen ravannut ahkerasti erilaisissa tutkimuksissa, joista monetkaan eivät ole olleet erityisen miellyttäviä. Oireet ovat olleet moninaisia ja epämääräisiä, joista ehkä keskeisin on jatkuva pikku lämpöily ja yleinen heikkouden tunne. Niin sairas en sentään ole ollut ettenkö olisi kyennyt töissä käymään, mutta tarmoa muihin asioihin on ollut jokseenkin rajallisesti. Mm. Mikserissä käynti on jäänyt hyvin vähäiselle. Hirveästi biisejä kommenttijonossa! ;)

Omaa musaa on tullut tehtyä myös hyvin vähän (verrattuna normaaliin). Jotakin sentään, mm. uusia suomenkielisiä biisejä vanhan yhteistyökumppanini Samuel Coltin kera. Juuri nyt työn alla on remiksaus eräästä Mikserissäkin julkaistusta biisistä. Brändiuudistus, josta aiemmin kerroin, on sekin kohta tulossa, mutta sitä ennen tarvitsen yhden uuden biisin tälle tulevalle uudelle artistinimelle.

Niin, sairastelusta tuli mieleeni toinenkin vähemmän hauska juttu, jolla toivottavasti on onnellinen loppu sentään. Nimittäin, vein viime tiistaina stratocasterini nauharemonttin, ja työn oli määrä olla valmis perjantaina. Kun sitten perjantai-iltapäivänä marssin hakemaan kitaraani, olikin putiikki kiinni. Ihmettelin kun mestarin puhelinkin oli suljettu. Kun sitten myöhemmin iltapäivällä hän vastasi, hän kertoi saaneensa keskiviikkona sydäninfarktin! Onneksi mies lienee hyvää vauhtia toipumaan päin. Kitararemontin viivästyminen on tuon rinnalla sentään jokseenkin mitätön juttu.

Kirjoitettu Saturday 14.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: