Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Projektien uudelleenjärjestelyä

Jo aiemmin lupaamani brändiuudistus alkaa vihdoinkin toteutua. Projekteistani vanhin, joka tunnettiin aiemmin nimellä The Plan kantaa nyt otsikkoa Planeth. Syynä tähän on ennen kaikkea eräs tuleva julkaisu, jossa tämä uusi nimi on käytössä mm. väärinkäsityksien välttämiseksi. Hiukan haikeana jätän tämän vanhan tutun nimen, mutta ainakin omasta mielestäni Planeth on kelpo nimi, ja selvisin pelkällä kirjainten uudelleenjärjestelyllä vieläpä niin, että selkeä yhteys vanhaan nimeen säilyi.

Toinen uutuus on suomenkielinen sooloprojektini, jonka nimeksi tuli lähes itsestäänselvästi Steve Valley. Tätä nimeähän olen käyttänyt jo hyvin pitkään monissakin yhteyksissä. Onhan se vähän hölmöä, että suomenkielisiä biisejä tehdään englanninkielisellä nimellä, mutta kai sitä on hölmömpääkin kuultu.

Näiden muutosten vuoksi järjestelin biisejä niin, että osa remix-projektin biiseistä siirtyi Planethille, osa The Plan -biiseistä siirtyi Steve Valleylle, ja osa vanhoista The Plan -biiseistä remix-projektin alle. Saattaa kuulostaa sekavalta, mutta ehkäpä muutos kuitenkin hiukan paransi sekalaisten projektieni yhtenäisyyttä.

Seuraavaksi pitäisi varmaan julkaista muutama uusi biisi, jotta uudet nimet saisivat kunnon alkusysäyksen... Lähiaikoina, uskoisin, että niin tapahtuu. Pientä hienosäätöä projektien osalta on vielä tulossa lisääkin. Pysykää viritettyinä!

Kirjoitettu Friday 05.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: