Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

LUCKY 313 -historiikki 2004-

2004 kesällä käydään virtuaalisesti cyberavaruuden läpi keskustelu koskien yhden keikan tekemisestä "Ray-Ska":n ja "Izzi The Snake"n kesken, koska kumpainenkaan ei ole päässyt bändikeikoille ikuisuuksiin. Sovitaan treenit ja samalla nauhoiteaan c-kasetti 4-raiturilla muutama demo biisi kahdestaan ja ne isketään tänne misery nettiin mm. Fight back.
syksyllä etsitään basistia, (Izzi -rumpali, Ray-Ska-kitara) lopulta basistiksi päätyy "Low Tone Luie" alias Salminen. treenataan trioa keikka kuntoon koko syksyn 2004, sekä demoillaan lisää, osa demoista päätyy mikseri.netin top-40 bändin suureksi huviksi.

2005 tammikuussa alkaa ikuiseksi suomen kiertueeksi nimetty keikkailu, pienestä Tolkis Pub:ista Porvoosta (toinen bändi SNB). Bändi tekee myös akustisia rypistyksia esm. Semifinaalin Samettklubilla, jotta keikka kokemusta karttuu..
Aina kaikki ei mene kuin luulisi maaliskuussa joudutaan miehityksiä muuttamaan Izzi siirtyy kitaraan ja mukaan tulee rumpaliksi SNB mies "Made in 777". 6.5.2005 keikka Factory, H:KI on miehen eka repäisy, ja myöskin Low Tone Luie:n viimeinen (miehen saldoksi demojen lisäksi jää 3 keikkaa). Basisti on taas hakusessa Izzikin testailee (monitoimi mies bändissä), mutta lopulta tulee toinen SNB mies "Norman Bass "mukaan 8.7.2005 Factoryssä mies on jo stagella mukana, välissä Izzi Ja Ray-Ska jatkavat akustisia reissujaan. Syyskuussa bändi menee Hasse Wallin studioon ja äänittää ja julkaiseen 5 biisin cd-ep:n marraskuussa, keikkailu jatkuu...

2006 Tammikuussa käydään PubStop:issa Nokialla, paluu matka ja keikka kirvoittaa biisin Pate got to go, keikka on ensimmäinen jossa lavalla lentää vermeet pitkin..energiaa on löytynyt jo ennekin, muuten tästä tulee ns. klassikko keikka jossa bändin kulku neuvvot ovat kuin Aku Ankalla se punainen 313-rekkarinen auto. SNB miehet menevät studioon SNB.n merkeissä, ja se tekee Lucky 313 bändin lähes hausbändiksi Ravintola Clipperiin, H:ki. Elokuussa käydään Ravintolalaiva Wäiskissä heittämässä keikka. Ray-Ska viheltää tämän jälkeen tauon loppu vuodeksi.

2007 Tammikuussa Izzi ja Ray-Ska palaavat lavoille Elimäen kirkonkylän Pub Vanhamaassa, nyt akustinen Lucky 313 keikka ratkeaa toimvaksi ekaa kertaa, Ray-Ska ehdottaa rumpukonetta ja bassoa, Izzi lisää et mikilliseen akustiseen pistetään säröpedaali väliin siinä se. Keikka on hauska paluu ja yleisö viihtyy. Treenataan uusia biisejä settiin lopulta setistä tulee 2 tunnin pituinen. Bändin peruskokoonpano sopii myöskin että tuuraajien käyttö sallitaan jotta keikat hoituvat joka tilanteessa. Loppuvuoden keikat menivät osa perusbändillä, ja osa rumpali tuurajan avulla. Syyskuun Lohjan keikan jälkeen taasen hiljentyy keikat.

2008 maaliskuun yksityistilaisuus keikan jälkeen Izzi otti lomaa keikoista, ja rytmiryhmän kiireiden ja muiden syiden vuoksi, Ray-Ska soittaa akustisena Lucky 313 nimellä keikkoja joista ensimmäinen oli 17.5.2008 Elimäenkirkonkylässä Bar & Cafe Matildassa. Lucky 313:llä on kymmenisen äänittämätöntä rokettia, sävellettynä, sanoitettuna ja demottuna ja joista osaa on keikoilla soitettu. Näistä olisi tarkoitus äänittää pitkäsoitto syksystä alkaen.
Kesä-heinäkuussa Joensuussa oli kolme akustista keikkaa.

Kiteytys!

Ikuisella suomen kiertueella on käyty nyt, Helsingissä, Porvoossa, Järvenpäässä, Kirkkonummella, Tampereella, Nokialla, Hyrylässä, Elimäemkirkonkylässä, Lohjalla, Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa ja Joensuussa, mutta maata riittää, nämä tehdyt 31 keikkaa ovat vain alku, muutama lehti juttu, sekä tyypilliset cd-arviot löytyvät jostain (rokkizine ja soundi). Mitä LUCKY 313 ei ole tehnyt on hakenut levytyssopimusta, cd-ep julkaistiin itse, sitä on maailmalla suurin osa painoksesta loppuja myydään keikoilla, muutamassa levy kaupassa, sekä netissä www.levyvirasto.net ja myös tarvitaan promootioon. Yhteistyö bändejä ovat olleet SNB=Supernatural Bond, Vesa Salmi, P.O.R.T.R.A.I.T. The 4Order, Hurjat Hipit, DMband, Hot Tamales, Abstract Aspects, sekä monilla keikoilla mukana ollut tanssiryhmä.

Jukka Ray-Ska Reinivuo 15.8.2008

Kirjoitettu Thursday 24.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: