Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ompahan ollut viikonloppu!!!

Viikonloppu alkoi perinvarsin tavallisesti. Kukaan ei uskonut, että mitään erikoista tulisi tapahtumaan. No okei.. Lordi pääsi Euroviisujen finaaliin mitä kaiketi kekään finnski ei oo vähään aikaan tehnynnä. Ja kyllähän nyt pimeimmässä sielun kolkassa oli tunne, että "monsterirockin" valtijaat jossain muodossa tekevät viisuhistoriaa. Jos ei nyt muuten niin ainakin saavat eniten konservatiivijärjestöjä hengittämään niskaansa tuhansine väitteineen Saatananpalvonnan lietsomisesta sun muusta jonninjoutavasta paskasta. Perjantai siis lähinnä tylsistyessä kun ei lätkääkään tullut :/.


Lauantakina sitten pääsi jännäämään oikein olan takaa kun aluksi oli lätkä semarit ja sidden Jurovision song contestit illemmalla. Ja ensimmäisenä mainittuhan meni niin persiilleen että siinä vaiheessa pikkaisen pisti vit... eh... hatuttamaan kun rakas leijonaryhmämme tuhlasi maalipaikan toisen jälkeen. Tosin Hahlin pommi oli kyllä komea :) (tässä vaiheessa räkäinen yleisö Finlantiasta lauloi vielä hoosiannaa). Sitten tuli iso paha Tsekki ja vei koko paskan lopulta 3-1. Ja kyllä korpesi. Sitten käänsin (jo tässä vaiheessa hyvin sipsi-ihraisella kaukosäätimellä) Jurovision kanavalle ja katselin siinä aikani muiden maiden tissienesittelijöitä jotka yrittivät vedota äänestäjiin epätoivoisella "minä rakastan teitä" lepertelyllä ja tissien heiluttelulla. Vaan sittenpä pankki räjähti niin että vieläkin keräävät 500 seteleitä Ateenan syrjäkujilta. Vuoroon asteli ikioma edustajamme, vähintäänkin tyylikäs Vinlantia-silinterilätsä päässään. Rovaniemen poeka ryhmineen ylisteli siinä aikansa Hard Rockin hallejujaansa ja sai kyllä jo tässä vaiheesa varsin kiitettävät suosionosoitukset. Mahtaneeko siihen sitten vaikuttaa se, että räkäinen Vinlantia-yleisö oli kerennyt jo Riiasta valloittamaan puolet viisuhallista. Sitten siihen vielä perään ihmeteltiin muutama tissin heiluttelija botox-naama ja siloposki "Tuiskun Ana" (Huom. hänkin Rovaniemeltä. Huomattava yhden näköisyys mr. Lördin kanssa.) Kun kaikki olivat viisunsa saaneet veisattua alkoi sitten äänten jänääminen. Ja pisteitähän alkoi Soomipojiille kertyä varsin mukavasti. Varsinkin hurrien ja isäntä-Kreikan täydet 12 ihmetyttivät kovasti, Suomi kun molemmille antoi vain pari pistettä ( Urpooot!!!!). Siihen sitten vielä muutaman maan pisteet yhteen laskettuna Lördi oli kerännyt varsin mukavat pisteet ja voittohan sieltä pätkähti nii että mätkähti. Liettuan sanoin " We are the winners of Eurovision". Saas nähdä mihin YLE saa tungettua ensi vuonna 20 00 kännistä viisupopittajaa. Kiitos ja niin syvä kumarrus että perskarvat voi laskea Lordille ja kaikille heidän tukijoukoilleen. Haard rok hallelujaah ja sitä rataa.

Ja niin koitti ah, aina niin ihana söntaag ja aamulla oli ripari shittiä varten herättävä klo.7:45 kirkkoon kummastelemaan Julmanplavelusta. Siellä sai enemmän tahi vähemmän kulumaan siitä seuraavat 3 tuntia. Sitten kotiin odottamaan keppi pystyssä lätkämatsia. Katsomaan, että saisiko Jellonat edes säälimitskua. Sitä sitten keppi pystyssä kummasteltiin kun Finnskit vei ja Cänädä vikisi. Hyvä niin. Eipä enää vit.. eh... hatuttanut semari tappio kun sieltä se himmeä killutinkin lopulta pätkähti komein 5-0 luvuin. Ei tule tällaista viikon loppua joka viikko. Ehkä parempi niin, ettei Suomen kansan keskimääräinen humalatila ole lähellä kolmea prömilleä joka viikko, vaikkakin eiköhän se ilman isompiakin kansallisia saavutuksia lähelle sitä nouse. Jokatapauksessa huikea viikonloppu ja ihan hyvä päätös lätkä kaudelle. Vit... eh... VITUTTAA vaan eniten se että ne hurrit perkele sai taas kirkkaamman mitalin kaulaansa.


Kiitos ja syvä kumarrus taasen niille jotka tämän tilityksen jaksavat lukea, vaikka teitä tuskin on kovin montaa...Älkääkä välittäkö ainakaan kauheasti kielioppi tahi kirjojotus erheistä. Minäkin olen vain tavallinen kuolevainen.

Kirjoitettu Sunday 21.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: