Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Deathrimental goes to studio

Viimeinkin. Lokakuun 17.-20. välisenä aikana on tarkoituksemme äänittää 2-3 kappaleen demoäänite. Laadusta ei ole takeita, ainoa laadukas on laitteisto. Sen meille ystävällisesti tarjoaa Seven FX Audiovisual Illusions, kuten myös miksauksen ja masteroinnin. Äänitykset joudumme hoitamaan treeniksellämme, mutta eiköhän silti ihan kohtuu shittiä saa aikaiseksi. "Julkaisua" olemme suunnitelleet marraskuun 7. tietyistä, meille tärkeistä syistä. Äänitysten jälkeen myös keikkailu saadaan toivottavasti aluilleen. Sitäkin on kovasti uhkailtu, mutta uuden basistin tulo, sekä laulajan koulukiireiden takia emme ole stageille kyenneet.

Mutta! Jotta lätty saadaan julkaistua olemme vielä joitakin asioita vailla:

Logo, meillä ei ole vielä vedenkestävää, hyvää logoa. Joten jos olet graafisesti lahjakas, ota yhteyttä jos nimi tuo minkään valtakunnan logoideaa mieleen.

Nettisivut. Pohjat on valmiina, enää puuttuu sisältö. Nettisivut pyrimme myös saamaan avatuksi viimeistään marraskuun 7.

"Promoshootit" järjestämme todennäköisesti ensi tai sitä seuraavalla viikolla.

Demolle ei vielä olla suunniteltu minkäänlaista kantta, mikä ylipäänsä ei järin oleellista ole näin ensimmäisen tuotoksen kanssa ehkä, mutta oisihan sekin ihan kiva lisä.


Eipä näistä tällä kertaa sen enempää. Kirjoittelen näistä hommista sitten lokakuussa lisää. Ehkä siellä on edes joku ruudun takana, jota kiinnostaa lukea :)

Kirjoitettu Saturday 13.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: