Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jotain uutta

Nyt on ollut Arkeen ja juhlaan biisien treenaamista ja livesetin miettimistä jonkin aikaa. Leppis teki tossa Kantapään kautta musavideoo yks päivä ja se alkaa oleen Soosin mukaan aika hyvällä mallilla. Sheriffillä on käsittääkseni kone rikki joten biittien luominen ja nauhoittelu on siltä osin vähän jäähyllä. Mutta mie oon ainakin miettinyt seuraavia liikkeitä taas pitkästä aikaa. Eli Folk-osioo on tulossa ehkä keikan muodossa tässä keväällä. Tätä räppishittiä nyt kuitenkin pitäis tehä ihan ekana. Paria kolmee biisiä oon nyt kirjoitellut jokka pitäis päästä räkäseen heti kun koneet on kunnossa.

Eli Lepakkotiimille suunnittelin uutta biisiä josta enemmän myöhemmin.

Sit rakkausbiisiä letkeessä hengessä olen kans kirjotellut yks ilta, sitä pitää työstää vielä. Ja siihen saa tulla joku mukaan jos haluu. Kirjoitustyylinä on kiltti ja hassutteleva rakkauslyriikka. Ei mitään pilluläppää.

Toinen biisi mitä tänään töissä pyörittelin ja kirjoittelinkin on sellanen herkuttelulaulu. Biisi kaikista lempiherkuista kuten meikällä esim tortillat, salamipizza jne Ja noista koitin riimitellä jotain. Voi olla että tuo Superjannen mehubiisi vaikutti alitajuisesti tohon kun se jäi aamulla soimaan päähän.

Mutta tällästä.. Ai niin ja on mulla vielä yks idea päässä mut siitä en uskalla sanoa vielä.

Kirjoitettu Thursday 18.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: