Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ottaa päähän

Niinpä niin, kesä tuli ja meni. Kimmo lähti armeijaan. Viimeksi ollaan oltu keikalla Eurassa toukokuussa. Piti olla keikka jälleen Eurassa 1.10. mutta basistimme ei pääse lomille, joten se jouduttiin perumaan.
Levytykset venyy ja paukkuu. Aina siirretään kaksi kuukautta eteenpäin, syystä tai toisesta. Positiivista tässä on se, että biisivalinnat levylle vaihtuvat alati parempaan suuntaan johtuen siitä että ehkä osaamme nykyään tehdä parempia biisejä. Timokin tuossa innostui tuossa yhden tekemään ja se on ehdottomasti levytysmateriaalia. Yksi itse tekemäni uutukainen saa myös kertsiinsä Paavolta tuplabasari-komppia, se kuulostaa hyvältä. Levylle ehdottomasti, sitten joskus.
Näillä näkymin levy tehdään lokakuussa. Sille pitäisi tulla jopa viisi biisiä. Kimmo käy treeneissä aina silloin kun lomillaan ehtii. Triona soitellaan. Allekirjoittanut on ostanut basson ja sitäkin tulee sitten välillä länkyteltyä. Koska keikkojakaan ei ole näköpiirissä uusia biisejä tulee paljonkin väännettyä. Taas on yksi tekeillä. Prosessiakin on jokseenkin kehitetty ja koko yhtye osallistuu siihen enemmän kuin ennen. Ei kuitenkaan mitään Metallican meininkiä St. Angeria tehdessä, kuten Somekind of monsterin nähneet tietävät. Me emme ainakaan vielä mieti jokaista sanaa mitä toisillemme sanomme, me vain vittuilemme.
Keikalle tekisi aina välillä mieli, joskus taas ei. Uudet biisit tuntuvat hyviltä, ehkä.

Kirjoitettu Friday 02.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: