Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

No hellou!!!

Jo on pitka aika, 20 paivaa, kun viimeksi istahdin viereesi.
Mistas sita aloittaisi... No lahdettiin siis Medanista kohti Jakartaa ja matka siis kesti tosiaan 52h, vittu mita tuskaa istua bussissa se aika ja nama bussit talla puolella maailmaa eivat siis ole kuin yleelliset suomen bussit. Ylitettiin paivantasaaja ja nahtiin kuinka oljy-yhtiot haroittavat laittomia avohakkuita keskella ei mitaan. Bussi matkasta ei ole paljon kerrottavaa, paitsi etta vittu porukka polttaa karya... No paastiin sitten Jakartaan, josta jatkoimme heti seuraavana paivana lentsikalla Balille.

Bali on tosi kaunis paikka, tosin ihan liian taynna turisteja!!! Ollen hengailtu taalla nut pariviikkoa ja huomenna lahdetaan kohti Gili Travangania. Jos haluaa oppia surffaamaan niin Bali on paras paikka siihen, taalla on aivan mahtavat aloittelijoiden aalot ja kehittyneimmille suffareille on uskomaton kirjo eri kokoisia ja muotoisia aaltoja. Ja yksi juttu, jos talla saarella haluaa liikkua vaivattomasti niin kannattaa hommata kohtuu maara rahaa mukaan, koska tama ei todellakaan ole mikaan halpa paikka. Niin ja sellainen juttu, siella Travanganilla ei ole yhtaan ainutta poliisia, elikka jos haluaa oikeasti rauhaa, niin tanne vaan toiselle puolelle maailmaa ja saaristoon niin siella voi tehda mita hippi juttuja tahansa ilman etta ketaan kiinnostaa. JEE, JEE

Eipa tassa muuta. Loma alkaa lahennella loppua ja vitutus kasvaa. Siis jos joku niin travellaus on elamaa!!!!!

Niin ja muuten yksi juttu, Balin kuta beachilla an aivan vitusti liikaa suomalaisia, joten jos ei nappaa niin kehotan pysymaan poissa sielta. Aika paska mesta.!!!.

Kirjoitettu Tuesday 21.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: