Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taas tuli ulos jotain..

kirjoitin tuossa viestin forumille. Yht'ökkiä sormet tanssasivat näppäimistöllä ja aivot tulivat sama tahtia kun jonkin "itse" katseli ihmeissään tätä "johdatuksen" tapaista juttua. Tässäpä viesti sanasta sanaan:

joo, ihminen ei nykyään elä ihmisen elämää. Ihmisen elämään kuuluu esimerkiksi:

- Raksas ruumiillinen työ
- Ravinto, joka vastaa sitä, mitä ihminen voi luonnosta hankkia
- Yhteys oman kotipaikkansa luontoon (selittää suurimman osan Suomen mt-onglemista)
- Selkeä oma paikka sekä yhteiskunnassa että luonnossa

Kun nämä kadotetaan, ihminen voi etenkin henkisesti, mutta myös ruumiillisesti huonosti.

pakolaiset sinänsä hyväksyn, koska he ovat paossa, eivätkä voineet muuta kuin paeta, mutta vastustan sitä, kun tietyn luonnon ja kulttuuripiirin ihminen muuttaa toiseen, koska siitä ei seuraa mitään hyvää.
Ihmisellä on luonnossa oma paikka ja ei turhaan erilaiset kansanluonteet ole aikojen saatossa muovautuneet oman ympäristönsä ja maansa kaltaisiksi. Suomalaisten tulisi pysyä yhteydessä suomen tyypillisene luontoon ja suomalaiselle tyypilliseen elämäntapaan.

kieltämättä, se elämäntapa on köyhää. siihen kuuluu nälkä, kylmyys, kova lapsikuolleisuus ja muukin jatkuva kilvoittelu luonnon kanssa. mutta länsimainen elämäntapa, tai niin sanottu kulutususkonto ei ole heniisesti tuonut meille mitään lisää. fyysisesti se on ajanut meidät ahtaalle lähiöihin kulkemaan markkinaherrojen ikeessä töissä klo 8 - 16 saadaksemme vastalahjaksi tavaroita, jotka eivät tee meitä onnelliseksi.

Suomalainen on tarkoitettu työskentelemään muutaman kuukauden vuodessa kovasti, todella kovasti ja sitten makoilemaan omassa lämpimässä mökissään pahimpien talvikuukausien yli harjoittaen henkistä ja sosiaalista hyvinvointia edistävää toimintaa.

Nykyisellään meidän henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi on rappiolla, vaikak meille jatkuvasti valehdellaan, että se johtuisi yhteiskunnan virheuistä. EI - virhe on itse yhteiskunta. suomalainen elämä tarvii yhteiskuntaa hyvin vähän. lähinnä köyhien ja vanhusten huoltoon. Suomalainen mielenlaatu voi parhaiten olosuhteissa,. joita meillä nykyään pidettäisiin ihmisoikeusrikomuksina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luin viestin jälkeen ja tulin siihen tulokseen, että nyt ajatukseni laukkasivat jonkin harvinaisen tavan alla taas. Ja minun täytyi vain nyökytellä perässä.

Kirjoitettu Tuesday 22.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: