Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Studiopäiväkirja - In the Hall of the...

Perjantai-ilta eikä parempaa tekemistä, Mikserissä "tulkitse klassinen sävellys"-kisa auki. Siinä lähtökohdat.

Katsoin nopeasti kisabiisilistaa ja ainoat mitä pystyin edes jotenkuten suoraan ulkomuistista hyräilemään olivat Beethovenin Buranamainokseen säveltämä Für Elise ja Griegin Vuorenpeikkojen tanssi. Näistä oli helppo valita, tunnen jonkinlaista hengenheimolaisuutta peikkojen kanssa - ja sitäpaitsi Norja on ihan sympaattinen maa. Toisin kuin Saksa.

Perjantaina meni pari tuntia melodian tapailuun kitaralla + kuunteluun levyltä ja pääriffien ohjelmointiin Rebirthiin (biisissähän on melodian suhteen vähemmän vaihtelua kuin keskiverto rockvedossa!), parin valkovenäläisen avustuksella. Sen perään pari leffaa ja lauantaina heti aamusta sorvin ääreen.

Lauantaina sitten tuli nysvättyä pitkään ja hartaasti huonon käyttöliittymän kanssa biisiä kasaan. Ensin suunnittelin ristisiittää Jänis istui maassa-melodian ja Patakakkosen tunnarin tähän soppaan, niissähän on alussa aika samat sävelkulut.. (Vuorenpeikko istui maassa, keitellen..)

Tylsänä tyyppinä tein sitten kuitenkin (tai yritin ainakin) alkuperäistä mukaillen alusta loppuun asti "kasvavan" sovituksen, jotain vähän sinne päin siitä ehkä tulikin.. No, tämähän on kuitenkin pelkkä kisaosallistumiscoveri, ajattelin, eli mp3 Mikseriin ja ulos tuulettumaan.

Kirjoitettu Monday 14.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: