Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vituttaa

1. Mikä helvetti siinä on kun toisten omaisuutta ei kunnioiteta? Joku psykopaattiteini tai känniääliö oli tuossa vähän aikaa sitten potkinut fillaristani takavaihtajan solmuun pinnojen väliin ja repinyt etujarrun rikki. Lämmitti varmaan mieltä kokonaiset 15 sekuntia, ehkä jopa 5 minuuttia jos tarkoitus oli tehdä vaikutus kissoihin ja temppu tosiaan onnistui. (Onko naisten mielestä tarpeeton väkivalta jotenkin seksikästä? Toisaalta jos fillaria runnottiin peniksellä ymmärrän hyvin jos lohkesi..)

2. Laiskuuteni ja saamattomuuteni vituttaa itseäni ihan suunnattomasti. Kesälomalla olin ajatellut kasata edes jotain musiikin näköistä ja puhuroida ("virallinen" käänös uploadille) skeida mikseriin, koodata softasyntsaani - joka on ollut idea-asteella varmaan vuodesta 1998 ja koodauksen alaisena puolisen vuotta. Mutta mitä tulikaan tehtyä? Katselin pornoa webistä, irkkasin, surffailin jne. ja hupsista, sinne se 4 viikkoa olikin mennyt.

3. Ylipaino. Siitä on nyt pakko päästä eroon, senkin uhalla että farkuista tulee hiphop-tyylisiä. Ei siinä mitään että tulee hiki ja hengästyy kun liikkuu mutta kun paikallaankin ollessa hikoilee ihan perkeleesti. Hesburgerin ja Özkaneiden antimia korkeintaan kerran viikossa, lisää liikuntaa (kipristelen koko ajan varpaita koneen ääressä duunissa) ja vähemmän muita huonoja elämäntapoja niin kyllä se siitä. Ja rahaakin säästyy.

Kirjoitettu Thursday 25.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: