Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uusi bändi.

Amazing Racella oli sitten viime perjantaina (20.7.) keikka Vanulassa, Kuopion Hiltulanlahdessa. Uutta keikkaa ei ole tiedossa niin siksipä AR vaipui nyt kesähorrokseen.

Tänään kävin uuden, toisen coverbändin treeneissä. Mukavintahan on että treenikämppä on melkein asuintaloni vieressä, parin sadan metrin matka. Bändiin kuuluu Mikael (rummut), Matias (laulu) ja Jukka (kitara). Koska minä tuli bändiin mukaan ja nyt on siis kaksi Jukkaa niin toista piti alkaa kutsua eri nimellä. No ekana Mikael kysyi että mikä on mun toinen nimi johon vastasin, että 'Pekka'. Ei hyvä kun kitaristi-Jukankin toinen nimi on Pekka. No ehdotin että mites olis Tapani? Mikael ehdotti, että olkoot siis Tapsa. Täytynee totutella nimeen.

No, tämän bändin covermateriaali on aivan toista mitä Amazing Racen. 70-luvun, osin jopa progehtavaa rockia. Zeppeliiniä, Deep Purplea, Black Sabbathia, Kansasia, Rainbowta, Iron Maidenia...enhän minä sellaisia juurikaan ole soittanut.

Tänään soitettiin:

-Secret Agent Man (Blues Traveller)
-Bad Moon Rising (CCR)
-Fortunate Son (CCR)
-Rock'n Roll (Led Zeppelin)
-Good Times, Bad Times (Led Zeppelin)
-Doesn't Remind Me (Audioslave)

Vähän jammailtiin lisäksi Zeppelinin "Dazed And Confusedia" sekä Kansasin "Carry On My Wayward Sonia" jossa en kärryillä meinannut pysyä lainkaan.

Torstaina seuraavat treenit, niihin pitäisi tsekata Deep Purplen "Burn", Zeppeliinin "Black Dog", toi Kansasin biisi ja Iron Maidenin "Wasted Years". Haastetta, sanos.

Kirjoitettu Tuesday 24.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: