Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mun elämä..

Vietettiin tänään mun 18-vuotissynttäreitä. Oikeesti täytin jo 19. päivä, mutta eipä ehditty viettämään aikaisemmin. Jospa omaksi huvikseni kertoisin teille elämästäni..
Synnyin siis eräänä aurinkoisena lauantai-iltapäivänä 19.7.1986 Turussa, Heidekenissä. Asuttiin sitten pari kuukautta pienessä kaksiossa, josta muutettiin kolmioon, kun olin 3 tai 4 kuukautta. Kävin sitten joskus perhepäivähoitajalla ja noin kolme vuotiaana menin tarhaan. Kävin eskarin ja sitten menin kouluun.
Ekan ja tokan luokan olin tavallisella luokalla Lausteella, mutta kolmannelle menin musiikkiluokalle Kerttuliin ja yläasteella menin sitten Luostarivuoreen, edelleen musiikkiluokalle.
Koulun alkaessa aloitin partion ja neljännellä ollessani soitin alttotorvea, mutta siitä ei todellakaan tullut mitään ja lopetin sen puolen vuoden sisällä. Kuudennella aloitin soittamaan poikkihuilua ja vuoden päästä soitin koululaitoksen orkesterissa. Huiluopettajaa vaihdoin puolitoista vuotta sitten ja aloin soittamaan seurakunnan puhallinorkesterissa. (Huissin jännää..)
Nykyään olen lukiossa, menossa kolmannelle eli olen abi. Ens toukokuussa pitäisi saada lakki ja sitten on suunnitelmassa mennä yliopistoon lukemaan musiikkitiedettä tai sitten edessä on lähtö au-pairiksi Ruotsiin tai Saksaan.

Kirjoitettu Sunday 25.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: