Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

jep jep, täällä taas...

en oo sitte käyny koneel vähää aikaa... :/ syitä on niin monia eikä jaksa selittää... oon ostanu @Junkmailin cd:n ja se on HYVÄ!! niitte biisit o todellaki asiaa ja niit jaksaa kuunnella...ainaki kunnes ostan suomihiphop vol3 ja elaksis kivi(?) cd:t.. ja petterin rollin... ainoo pien moka junkmeili teki siin ku ei pistäny fps:sää levyl *smiling*... mut tietty, tuottajan mielest se ei ehkä ois sopinu levyn "laatuun"... näist biiseist ku ottais kohtii vähä sielt ja täält ja ehkä vähä muuntelis niit nii siin ois osa mun elämää kerrottuna :) ...
meitti o muuten muuten ollu ilman "alkoholipitoisia juomia" nyt kaivarist saakka, ku sillo tuli säädettyy aika lailla (en mä loogisesti tehny mitää vääri yhtää ketää kohtaa(muutku itteeni ;P ) mut periaattees ehkä kuitenki...jos tunteet, enkä puhu omistani, otetaan huomioon, mut se mist ei tiedä ei voi satuttaa, eihän?)...joka ehkä hiema... njaa, "nolottaa" jälkee päi, mut ku ajattelen asiaa ni en ois kyll jättäny tekemättäkään :)

mut mut... koht meitil o sellane maalaus valims jota oon tehny ain öisin ja sillo ku oon ollu himas ja saanu hieman vapaat aikaa. Onneks piirtämisen taito o ainaki viellä jälellä...

toisii pikku huomioonotettavii juttui o meitin reissuaikeet... eli varmaan raumal ny jussina, karjaal alkuviikost moikkaa Sonyaa :), ehkä töihin Lapväärttii töihi loppuviikost, tämä siis jos ei oo duunii tääl meil päi ens viikoll, which I siriusly doubt!... ja viikonloppuna RUOTTIIN moikaan kaikkii ihanii käpyi siel, :( mut Freddy, sry cutie...I can't drag my ars 2 Malmö, can't afford it :(... And same goes whi' ya, Hampus-baby...It's yar turn 2 come 2 Stocks now! :)... muita pikiku road-trippei meitti ja family tai meitti ja frendit tulaan tänäkesänä toteuttaan o trippi tampereelle, hesaan,roitsuun ja ouluun, and that's na promise! :)

(ape ajaa niitte pihaan sen ihanalla amis-"streetrace"kärryll... jos se joskus o poliisitv:s varastettuna nii mulla ei sit oo mitää tekemist asia kaa ;P )

Kirjoitettu Thursday 24.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: