Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Päin p......ä

Tää ei nyt vaan toimi. Koulus ei tullu käytyy, töitä ei oo löytyny ja suhteetki kaatuu. Äijät vaan pomppii silmille ja elämä potkii perseeseen. Toivottavasti huomen ois vähän parempi päivä ja luijalle kiitos et otin cd-soittimen mukaan. Ilman KC:tä ei just nyt selviis.

Mitä siitkään turhaan jauhaa. Enhän mä oo fani, kunhan fiilistelen niitten musaa. Jos olis jätkä vois ehkä itekki kokeilla. Siis tota musan tekemistä, mut jos nytlähtis testaa, nii... Ohhoh. Todennäkösesti mä oisin joku Kana-kakkonen. Turha ämmä seki.

Oltiin muuten perjantaina Annan kaa Siel uudes baaris, Uniq:ssa. Tosi siisti paikka, mutta mitä muuta voi odottaa ku paikka on kaks viikkoo vanha. Oli kuitenki ihan tajuttoan kivaa ja pitihiän sitä mennä sit heti lauantaina uudestaan. Vähän epäilytti et pääseeks kaveri sisään, mut siel me oltiin 15min jonotuksen jälkeen. Tosin Tiikeriin oli paljon enemmän jonoo ja sinne venattiin joku 30min, eikä onneks ollu kylmä... Mä kyl suosittelen käymään siel Uniikis. Siel on sellanen Arctic bar. Jäinen huone. Sinne on kyl erikseen maksu (en tiiä paljo ku oli muutenki jäässä nii ei houkuttanu ajatus jäisestä huoneesta) ja ne antaa siin ovil selaaset eskimo turkit. Joo. Sinne siis perjantaina.

Kirjoitettu Monday 23.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: